Ha beszól neked valaki, mit csinálsz?
attól függ :D
ha nemzetiség ott hagyom
ha egy bunkó f*sz kiröhögöm
ha egy sötét bunkó f*sz visszaoltom :D
kihasználva a szellemi fölényemet a visszájára fordítom a dolgot és jól "leoltom"
Természetesen ha valamilyen durva sértésről van szó, akkor végső esetben kihasználva fizikai fölényemet jól orrba ba**om.
Ha valami kis senkiháziról van szó akkor természetesen szóra se méltatom...
Ez a helyzettől függ, szerintem nem lehet minden szituációra ugyanúgy reagálni.
a helyzettől függ, de ha mód van rá, akkor megpróbálom felnyitni a szemét, hogy teljesen felesleges így viselkedni, főleg "velem", amikor nem is ártottam neki.
a jó beszéd mindig elég...eddig életemben 4 szer verekedtem komolyabban, de mind a 4 nél megtámadtak, szóval dumcsira nem volt idő, de nem is kaptam ki...volt mi megvédjen :)
egyébként iszonyat sok verekedést kerültem el pusztán a szavakkal, a megfelelő hozzáállással, és soha nem alázkodtam meg...mindig méltósággal hagytam el a "területet". :P
üdv
25/F
az a baj tudod, hogy ha a semmiből odakerülnék akkor nem csinálná velem ezt, mert idegen vagyok, viszont a jellememből kiindulva nem baszogatna, ha pedig igen, akkor sajnos ő húzná a rövidebbet, mert elég jól tudok hatni az emberek lelkére. Intelligensen tudom őket "leoltani", tehát illemtudóan korrekt szavakkal.
Elmesélek egy példát.
Egy raktárban dolgoztam 2 éve, minden okés volt, de az áruház vezető nem volt valami rendes fazon(én nem kerültem vele konfliktusba), és a raktár vezető visszafokoztatta magát helyettesre. szükség volt egy új raktárvezetőre. meg is lett a jelölt, aki egy 1950 és 1960 között született úr volt, elég marcona és szigorú első ránézésre. közben ki is derült, hogy szeret lenézően beszélni a beosztottakkal, szeret parancsolgatni, de annyira nem vett részt a melóban. Hát elérkezett e lenéző hozzáállás hozzám is...de én nem hagytam a dolgot annyira, és ki idegeltem az öreget, persze korrektül, csak visszavágtam, nekem senki nem beszélhet így, ha nem adok rá okot. Végül odáig fajult a dolog, hogy kizavartatott az áruházból munkaidőm alatt a biztonsági őrökkel, de kirúgni nem tudott, mert a munka el volt látva a részemről. Egyik reggel mentem be, és az előző rakvez érkezett egy papírlappal...hogy írjuk le mi raktárosok, hogy mi a gondunk az öregúrral. én írtam, a többi srác diktált...elmentem ezek után szabira ha jól emlékszem...és csörög a telefonom(a régi rakvez volt), és megszólal a hang...
-amikor jössz legközelebb melózni feketébe gyere..
-miért? gyászolunk? - kérdeztem vissza nevetve.
hát végül is az öreget rúgták helyettem...pedig elsőre úgy tűnhetett volna, hogy nekem kell menjek, és az áruházvezető is vele volt...de mindhiába. a jó mindig győz. :)
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!