Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az árvízkárosultak javára...

Az árvízkárosultak javára felajánlott ruhaneműket kitisztítva adják át?

Figyelt kérdés
Nem koszos ruhákat szeretnél adományozni, de vannak a szekrényben olyan ruhaneműk, melyeket már évek óta nem használtam, feleslegesek. A szekrényben biztosan "elkoszolódtak", hisz a por "bemegy" a szekrénybe. Szívesen összegyűjteném, de nem akarom, hogy úgy gondolják,hogy koszos göncökkel alázom meg őket. Kimosni nem szeretném. pl. a Máltai Szeretetszolgálat átmosatja?
2010. júl. 7. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mossák át. De nem hinném, hogy a portól, "szekrényszagtól" koszosnak számítanának.. szállítás közben is ki tudja minek teszik ki a cuccokat, meg mikor jut el a rászorulókhoz.
2010. júl. 7. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem fogják kimosni... Szerintem nem nagy szám berakni őket a gépbe, de ha mégse akarod kimosni, akkor add oda úgy, ahogy van, nincs azoknak semmi baja, ők meg örülnek neki!!
2010. júl. 7. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Éppen a múltkor hallgattam egy rádiós beszélgetést, amiben azt mondták sokan küldenek olyan ruhákat, amiket már jó érzésű ember lábtörlőnek sem használ! Ha büdösek, láthatóan koszosak, akkor azért jó lenne legalább egy hideg vizes mosással átöblíteni őket, ha nem vészes, akkor nem láthatóan, érezhetően koszos, akkor nem gond szerintem!
2010. júl. 7. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem mossák ki. a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak a Wanish-sel közösen van Budapesten 3 mosodájuk, ahol az adományokat fertőtlenítik és vasalják átadás előtt.
2010. júl. 8. 09:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Cipőket, táskákat is elfogadnak, vagy azt inkább ne?
2010. júl. 8. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Cipőket biztosan, de azokat is inkább csak akkor küld, ha jó állapotban vannak. A táska már relatív, elküldheted, bár nem hiszem hogy erre van a legnagyobb szükségük!
2010. júl. 8. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!