Mi a véleményetek arról, hogy Pápai Joci nem jutott be az Eurovízió döntőjébe?
Többé nem hoz szégyent az országra.
Felejtsük el hamar.
Giccsparádé, értelmetlen pop dalok és különc szereplők jutnak tovább évről évre.
Na, Pápai Joci az nem olyan de úgy általában egyik magyar versengő sem.
Én személy szerint már unom ezt viszont profi előadás volt. Sajnálom hogy nem értékelték a külföldiek.
Nekem sem tetszik az idei dala (az Origót szerettem), de ebben a színvonaltalan majomparádéban bőven lett volna helye, Ausztrália művén konkrétan röhögőgörcsöt kaptam. Komolyan gondolkodom, hogy egyáltalán megnézzem-e a döntőt, mert számomra szörnyű az idei felhozatal. Egyébként most megmondom, hogy a travi francia fiú (lány?) benne lesz a top5-ben, de azon sem lepődnék meg, ha megnyerné, hiába középszerű a dala.
Ami tetszik, az az észt, holland, brit, norvég, azeri meg még talán az orosz (de Sergey Lazarevnek sokkal jobb számai vannak szerintem a Screamnél). A többi rettenet. Nagyon sajnáltam, hogy pl a litván énekes nem jutott be, szemben a színpadon végig dülöngélve dalolászó, halálosan unalmas dán csajjal. Agyrém számomra az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!