A Magyar Államkincstár ad Hatósági Igazolványt, amivel 90%os vonatjegyet lehet venni, ha valaki félárva?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm tartósan beteg (asztma) és neki is van ilyen kártyája. Azon gondolkodtam, hogy a Magyar Államkincstár adna-e nekem is ilyen kártyát, ha félárva vagyok. Szerintetek? És hogyan lehetne elintézni hogy nekem is legyen olyan igazolványom? Mennyi időbe telik, amíg kiküldik? Sokat utazom vonaton, 2 hetente, és picit drága a jegy, még akkor is, ha retour. Köszönöm a válaszokat előre is!2010. júl. 6. 20:49
1/5 anonim válasza:
Nekem anyum intézte szal nem tudom a menetét, de azt hamarjában elárulom hogy adnak, nekem is ilyen van ugyanemiatt:)
2/5 anonim válasza:
De ahhoz adnak egy papírt is és csak bizonyos számú 90%-os utazást lehet igénybe venni vele, nem?
3/5 anonim válasza:
Nekem is csak olyan van amire pecsételnek.
Kistesóm tartós beteg neki van igazolványa is,meg pecsétes is.
4/5 A kérdező kommentje:
Én pecsétest már nem szeretnék használni, azért írtam ki a kérdést :D Majd még utána nézek, és aztán meglátom, valószínűleg tudok szerezni majd. :) Köszönöm a válaszaitokat!
2010. júl. 6. 21:29
5/5 anonim válasza:
Az én fiam tartos beteg neki van ilyen kártyálya meg fogyatékosoknak azért mert félárva vagy nem kapsz ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!