Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miskolc és Kaposvár tényleg...

Miskolc és Kaposvár tényleg ennyire "gázos" hely?

Figyelt kérdés

Csakmert kérdeztem az ismerőseimet,és mondták,hogy ez a 2 város nagyon "gettó"-s

nemtudom,egyikben sem jártam még,de ha van olyan aki a 2 város valamelyikébe lakik,az írjon :)

2010. júl. 6. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár ha igazi gettót akarsz, akkor elmész a Kaposváron beljebbi somogyi falvakba. Büssü, Kazsok, Gölle....
2010. júl. 7. 00:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Nos hát igen,ennél talán még Miskolc is jobb,nem lehet jó dolog ott élni...
2010. júl. 7. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne már, hogy Gölle is tele van velük! El akartam menni a Fekete István Emlékházba. (egyedül, mert nincs aki jönne, de így inkább nem)

(üdv a művkarosnak!

egy másik művkaros)

2010. júl. 8. 00:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát oda még elmehetsz, de a buszjáratok és az utasok rázósak lesznek. (Autóval elmehetsz persze.)Oda jártam általános suliba, és emlékszem olyanra is hogy késsel fenyegettek egy buszsofőrt. Na most jó kedvet csináltam, mi?:D Emlékszem, mindig az emlékház előtt szálltam fel a buszra. Amúgy én is olvastam Fekete István köteteket, és mikor leírta a házát, a falutemplomot, jó érzés volt látni a valóságban is. :)
2010. júl. 8. 00:13
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
Azért oké hogy az egyéb nagyvárosokban is van bűnözés de valamiért Miskolc és Kaposvár "híres". Ahol én lakom, Győrben rendszeresen jártam haza a belvároson át kilómétereket éjjszaka egyedül és senki még csak csúnyán sem nézett rám, szóval vannak kivételek, ráadásul itt nagyítóval kell kerseni a "rézbőrűt". Tehát nem mondanám hogy az egész ország egy gettó, ne mindenki a saját fészkéből induljon ki.
2012. febr. 26. 20:35
 16/16 anonim válasza:
72%
Én Kaposváron élek már gyerekkorom óta. Szerintem nem gettós. Igen vannak borzalmas helyei pl.: buszállomás,vasútállomás,Nostra,felüljáró, Európa Park stb. De általában a legtöbb bűnözés talán a Cserbe,Donnerba,Hold utcába,Pécsi utcába,Nap utcába és az ilyenekbe vannak ahol sok cigány és erőszakos ember él. Ezek Kaposvár olyan helyei ahol aztán tényleg lehet parázni. A sok drogos,alkoholista,cigány és agresszív ember szemrebbenés nélkül bántja az embert. Én eddig egyikbe se voltam csak a buszállomáson,vonatállomáson és a felüljárón. Többi helyre nem merek menni. Elég bátor ember aki az ilyen helyekre el mer menni. Ha ezeket nem nézzük szerintem nagyon jó város.:)
2014. júl. 13. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!