16 évesen lehet csövezni? Újpest környékén tenném?
Azért csinálnám, mert a jelenlegi lakhelyemről a metrópótlás miatt nem tudok beérni a suliba időbe
Ti mit ajánlotok?
A szopófantomnak állítanál csapdát??
Mellesleg
1: Ahogy írták lehet korábban is kellni.
2: Bemész az igazgatóhoz, hogy ez és ez a problémád, melynek következtében pár percet késnél, mi ilyenkor a teendő?? Meg szolsz az aktuálisan első órát tartandó tanárnak.
Én kolis voltam, közel 100km volt ide a suli. Volt mikor a koli zárva volt, ha másnem a nyári gyakorlatok alatt nem mindíg volt nyitva. Jeleztem, hogy az első vonattal fogok menni, de úgy is fogok késni 10-20 percet, még akkor is, ha pontosan jön a vonat. Keltem 4 órakkor, mentem állomás, vonatról leszáll, be suli, elnézést kértem és próbáltam bekapcsolódni. Eszembe se jutott volna az utcán aludni. Ha álltalunk kívűl álló dolgok miatt késel meg lehet érteni. Ha korábbi járattal mész szerintem megoldható. Ha neked is az első járat se érne oda, akkor megbeszéled, hogy ez van és nem tudsz mit csinálni.
Majd jön egy rendőr, és megkérdezi, hogy miért alszol az utcán, és miért nem otthon, a szüleidnél?
A következő lehetőségeket vetem fel:
Rokonok a városban, illetve a környéken, ha szerencséd van.
Kollégium, egy olyan iskolát keressetek, ahol van ilyen.
A család segít bérelni egy szobát bent. Ha túlzottan akadékoskodnak, akkor névházassággal nagykorúsíthatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!