Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik rajzfilm-karakter...

Melyik rajzfilm-karakter életét élnéd szívesen?

Figyelt kérdés
És miért választanád pont őt?:)Felőlem mondhattok mesét, animét, akármit, csak indokoljátok meg :)
2010. júl. 5. 16:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Sailor Moon :D Már 8 évesen is imádtam a sorozatot, és folyton harcolhatnék a gonosz ellen, és az álarcos is nagyon helyes^^ :D
2010. júl. 5. 17:34
 12/26 anonim válasza:
11%
Hannah Montana.
2010. júl. 5. 17:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A Hannah Montana nem rajzfilm.

Én Kikki, a boszorkányfutár lennék a Kikki, a boszorkányfutár című rajzfilmből ^^

2010. júl. 5. 18:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Rumcájsz, mert jó nagy szakálla van. :D
2010. júl. 5. 19:07
 15/26 A kérdező kommentje:

De jókat írtok! :)) Gondoltam, hogy Spongyabob benne lesz, de Malackáról nem is álmodtam :)

Amúgy én Sailor Moon lennék, mert izgalmas, romantikus és szép az élete, ráadásul a legfontosabb, hogy szeretet uralkodik minden felett - és szerintem az a legjobb, ami az emberrel történhet, ha áthatja az életét a szeretet:)

2010. júl. 5. 19:12
 16/26 anonim ***** válasza:
Kisvakond
2010. júl. 5. 20:59
 17/26 anonim ***** válasza:
Bár inkább báb, mintsem rajzfilm, de Sally szívesen lennék a Karácsonyi lidércnyomásból^^ De a fehér kiscica a Macskarisztokratákból, és Usagi a Sailor Moonból (én lennék a 3. Usagi, nem?XD)
2010. júl. 5. 22:46
 18/26 anonim ***** válasza:

Ariel a kishableány. :))) Kisgyerekként is megőrültem érte, most is vonzanak a sellők, meg a vízi élet. :)))

20/L

2010. júl. 6. 07:27
 19/26 anonim ***** válasza:
Bájocska Múmunvölgyből. Gondtalan élet, de szeretném!
2010. júl. 6. 14:00
 20/26 anonim ***** válasza:

Háát...én igazi keverék vagyok: hasonlítok Csillag Patrikra és a My Little Pony-kra :D

Kicsit lassú vagyok(de amúgy értelmesnek mondanak...), kicsit buta, gyerekes. Vannak dolgok, amihez tényleg Patrik vagyok, és van olyan, hogy olyan vagyok mint valami póni: színes, vidám :D.

Ha ezeket ötvözni lehetne, akkor az lenne az én életem :D

2010. júl. 7. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!