Melyik rajzfilm-karakter életét élnéd szívesen?
A Hannah Montana nem rajzfilm.
Én Kikki, a boszorkányfutár lennék a Kikki, a boszorkányfutár című rajzfilmből ^^
De jókat írtok! :)) Gondoltam, hogy Spongyabob benne lesz, de Malackáról nem is álmodtam :)
Amúgy én Sailor Moon lennék, mert izgalmas, romantikus és szép az élete, ráadásul a legfontosabb, hogy szeretet uralkodik minden felett - és szerintem az a legjobb, ami az emberrel történhet, ha áthatja az életét a szeretet:)
Ariel a kishableány. :))) Kisgyerekként is megőrültem érte, most is vonzanak a sellők, meg a vízi élet. :)))
20/L
Háát...én igazi keverék vagyok: hasonlítok Csillag Patrikra és a My Little Pony-kra :D
Kicsit lassú vagyok(de amúgy értelmesnek mondanak...), kicsit buta, gyerekes. Vannak dolgok, amihez tényleg Patrik vagyok, és van olyan, hogy olyan vagyok mint valami póni: színes, vidám :D.
Ha ezeket ötvözni lehetne, akkor az lenne az én életem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!