A mai generációjú tizen, huszon éves lányok hogyan viszonyulnak a kézcsókos bemutatkozáshoz?
Ide sosem szoktam írni,de régóta van ez a kérdés a fejemben.
Én egy 20 éves fiú vagyok és sajnos gyűlölöm a generációm szokásait. (Értds: cigizés,drogozás,partner váltogatás stb.)
Egy teljesen ismeretlen fiatal lány hogyan venné ezt az első bemutatkozást? Főleg korabelitől.
Tippem szerint,attól tartanának,hogy egy ismeretlen szája hozzáért a kezéhez és milyen bacik kerültek rá.
A kézcsókos bemutatkozásnál nem érhet a szád a lány kezéhez. Ha ennyire érdekelnek a szokások, akkor legalább nézz utána.
A kézcsókos bemutatkozásnak, köszönésnek az a lényege, hogy a férfi lehajol a nő kezéhez. Nem cuppant rá, és nem is emeli fel a nő kezét teljesen a szájához, hiszen pont a meghajlás a lényeg benne.
Csatlakozom az előttem szólóhoz: rohadtul modoros. Nekem nagyon unszimpatikus lennél.
Ez minden csak nem udvariasság: menőzni akarsz, hogy te milyen egyedi meg mély meg elegáns vagy, közben meg nem veszed észre, hogy ezzel nagy valószínűséggel kellemetlen helyzetbe hozod a másikat.
Nagyon könnyű fura szokásokat kitalálni aztán fiatal lányokon kísérletezgetni vele. Gondolom, ugyanezt mondjuk a női főnököddel vagy akármilyen tekintélyszeméllyel már nem mernéd megkockáztatni. Mert pontosan tudod, hogy zavarba ejtő, kellemetlen lehet.
Szóval ne csináld légyszi. Egy sima szia, helló vagy jó napot tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!