Tudtok jó kiírást arra, hogy WC-zés után kezet kellene mosni?
Figyelt kérdés
A cégnél ahol dolgozok, mindig tapasztalom hogy mind a női mind a férfi WC-ből úgy jönnek ki hogy kezet nem mosnak, csak azt lehet hallani hogy a WC újból tölt, mire ők már messzire járnak.
Arra gondoltam hogy valami ötletes és poénos írással kéne a tudtukra addig de fogalmam sincs hogyan....
2019. márc. 21. 22:37
1/10 anonim válasza:
"Milyen az illata a kezednek?"
5/10 anonim válasza:
Akinek erre nincs igénye, annak írhatsz bármit, nem fogja megmosni a kezét, akinek meg természetes, az legfeljebb emgsértödik rajta.
6/10 Thillmin válasza:
Alternatív megoldásként én inkább képet, vagy kép és szöveg kombinációját javaslom! A kiírásokat el kell olvasni, ami fárasztó és időigényes, ellenben egy kellően drámai fotó elég hatásos. Valami ilyenre gondoltam, mint ami eme lap alján látható: [link]
7/10 anonim válasza:
Intelligens ember kezet mos WC-zés után, de a többieknek sem tilos.
8/10 anonim válasza:
...pontosabban a többieknek kötelező!
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is valami hasonlóra gondoltam mint amit az utolsó küldött. Meg angolul is kellene nekem, mivel külföldön vagyok, és igénytelenek itt az emberek.:D
Azt nem ertem hogy nem gondolnak abba bele a férfi WC-ben hogy más kijön úgy hogy a farkát taperalta aztán a kilincset. Jön a következő aki máris letaperalta azt a kilincset utána meg a saját farkát majd szinten kézmosás után ő is taperalja a kilincset. Hmmm fincsi....:D
2019. márc. 23. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!