Miért változik meg minden barátnőm ha van pasija? :S
Eddig mindeggyik barátnőm amikor volt barátja,akkor nagyon megváltozott! Nem annyira foglalkozott velem,teljesen más lett .. a pasi lett az élete?
Tényleg egy pasi fontosabb mint egy régi barátság? :(
Tényleg egy pasi fontosabb mint egy régi barátság?
Igen, TÉNYLEG.....
Tapasztalatból mondom, sajnos sorstársad vagyok :( A pasinak nyalni kell a s*ggét, te meg le vagy sz*rva... Ez van.
ezt inkább ccak te érzed így. nekm van férjem, már gyerekem is, de a barátaim ugyanolyan fontosak. ugyanolyan fontos helyen vannak a szívemben. az más kérdés, hogy én is megkaphatnám, hogy megváltoztam, szerencsére senki nem mondta ezt. de mondhatnák, hogy nem találkozunk olyan gyakran, mint mikor még nem volt gyerekem. és ez nem azért van így, mert akkor ők már nem fontosak.
a barátnőidnek is szerintem ugyanúgy fontos vagy, mint előtte. értem én, hogy nehéz elfogadni, hogy ti ismeritek egymást régebb óta, erre jön egy pasi a semmiből és sokkal fontosabb lesz, mint te. de gondolj bele: az ember a párjával él együtt. ő a társa a mindennapokban, vele alapít majd családot, nem veled. (ha fiatalok vagytok, akkor sok év múlva, de a lényeg ugyanaz) egyértelmű, hogy a legtöbbet a párjával akar lenni. de a legfontosabb, hogy megértsd:
ATTÓL MÉG, HOGY KEVESEBBET TALÁLKOZTOK, NEM JELENTI AZT, HOGY KEVESEBBET IS JELENTESZ NEKI!!
remélem értesz. :-)
Igen, sokan tényelg így gondolják. Hogy mennyire helyesen, az más téma.
De azerintem ha te választhatnál aközött, hogy legyen egy pasid, akivel szexelni lehet, és még beszélgetni is, meg egy barátnőd, akivel csak beszélgetni, szerintem te is a pasit választanád.
És pont ezért van ennyi sz@r ember. Párkapcsolat, jujjjj, de izgi! Persze mikor elhagyják őket, akkor legyél ott, hogy lehessen sírni a válladon, de csak a következő balekig.
A legtöbb ember nem barátkozik, a párjuk az egyetlen barátjuk. És ezért nőnek egymás fejére. És ezért maradnak teljesen egyedül, ha elhagyják őket.
Attól, hogy az embernek párja van, fontosak neki a barátai. Persze kevesebb idő jut rájuk. De nem attól lesz valaki a legjobb barátom, hogy sülve-főve együtt lógunk, hanem mikor szükségem van rá, számíthatok a támogatására és fordítva.
És az igazi barát/barátnő ilyenkor együtt örül az illetővel, hogy szerelmes. És ha csalódna, neked kell vigasztalni, mert TE vagy a legjobb barátnője.
Igen, ez így van, legalábbis én is ezt tapasztalom. Egyik barátnőm, aki bepasizott se ér rá semmire, még arra se, hogy beüljön velem negyed órára egy kávéra, vagy átjönni trécselni egy kicsit.
Érdekes módon, nekem is van barátom, mégis tudnék időt szakítani a barátnőimre, próbálkoznék összehozni 1-1 programot... az a másik, hogy őket nem érdekli.
Nincs más választás, mint új emberek felé nyitni. Aztán majd ha a régiek hoppoon maradnak, akkor én sem fogok velük törőpdni:/ Lehet, hogy gyerekes, de ez van.
Ezért kell barátok helyett magunkkal törődni. A barátot ha kidobják a hátsó kertek alatt visszakullog, hagy sírjon már 1 kicsit. Velemi is volt ilyen, elmondtam, hogy nem vagyok kíváncsi a bajára.
Nem arról van szó, hogy a barátoknak minden nap együtt kellene lenni. 1-2 barátom ha párkapcsolatba kerültek valahogy elfeledkeztek (nemcsak) rólam, másokról is. Na ez később vissza üt. Mivel addigra már megszoktam, hogy nem beszéltünk nem igényeltem a kapcsolattartást.
Hiába vagyunk párkapcsolatban, egy nővel nem lehet mindent megbeszélni (sport, politika, tudomány, nők) erre kellenek a barátok. Nőknél más témák vannak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!