Tudtok hasonló magyar ügyeket mint amilyen a Farkas Helga rejtély?
Tudunk.
Pontosíthatnád, hogy csak a soha elő nem került személyek esetei érdekelnek téged, vagy azoké is, akiknek a teste előkerült, de a körülmények tisztázatlanok maradtak.
De azért az a Till Tamás ügy azért elég érdekes volt. Mielőtt elrabolták a gyereket, előtte néhány nappal eltűnt az igazolványképe az iskolának a tanári szobájából.
Az eltünés után 10 évvel a szülei kaptak egy levelet, miszerint él a fiú. Az írás szakértő szerint a gyerek kézírásával megegyezik, a szülők szerint nem.
Rá nem sokra valaki felhívta a szülőket, miszerint él a fiú és tudja hol van, majd letette a telefont.
Szerintem ez megrendelt elrablás lehetett, de az a levél és az a rejtélyes telefonhívás érdekes.
Hát a körmendi gyilkosság. Ráfogták arra a szerencsétlen Tánczosra, mert a közelgő választások miatt, nem maradhatott megoldatlanul, aztán kellett egy bűnbak.
Hát az a juhász aki szembement az Orbán-maffiával? Rövidesen véletlen baleset érte. De vajon tényleg baleset volt?
Engem is nagyon érdekelnek az eltűnt emberek története. Ackermann Dávid, Döbrentei Máté,Sonja Engelbrecht... Pár éve volt egy fiatal srác, valamilyen Patrik, akit a szomszéd kútjában találtak meg... Nekem ez is gyanús.
Till Tamással kapcsolatban ezt a fényképes sztorit nem hallottam még. Volt még szegény Szilágyi Niki is... Sajnos sok eset van világszerte 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!