Melyik film lehet ez?
Az biztos, hogy nem az amerikai ninja, mert az - kis túlzással - ezerszer láttam... de ezt a filmet is láttam, és nem ugrik be.
Találtam egy ilyet: [link] - a tartalom megfelelne, de én is úgy emlékszem, hogy jóval régebbi film - Steven Seagal, Stallone, Dudikoff... karakterű főszereplővel.
Ikarus busszal??? Biztos?
Amúgy még egy kezdetleges bosszúállós Swartzenegger film dereng, mikor haza megy, és addigra kinyírják a feleségét.
Igen Ikarus, régen a világ minden pontjára exportáltunk buszokat, így sok filmben szerepelnek. A filmben talán egy 180-as.
Emlékszem ilyen idióta részletekre, de a címére nem. Látszik mi marad meg egy gyerekben... :D
Meglett a film. Delta Force Commando.
Ez rémlett de folyton a Chuck Norris -ost dobta ki, de aztán olvasgattam, hogy elég sok ilyen című film van meg van amit félrefordítottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!