Itt Magyarországon miért istenítenek bennünket, indiaiakat?
Nem mindegyikünk gazdag, orvos, professzor.
Amióta itt élek, -főleg a cigányok- körülvesznek és mindig meghívnak italra, megdicsérnek, aminek örülök.
Igazán jó gesztus ez tőlük, de vannak nálunk is lecsúszottabb típusú egyének.
India lakóinak nagy része valóban tökéletes ember, de a szegénység egy nehezítő tényező.
Ha valami kivetnivaló van a magyaromban, jelezzétek csak!
Sajnos én erről az "istenítésről" az indiaiak irányába, nem hallottam.
Sőt...
Trollodsz, de adok komoly választ:
Külső jegyekben a cigányok és az indiaiak hasonlítanak. Általános hiedelem, hogy a cigányok Indiából származnak, talán a páriákkal állnak rokonságban. Talán közülük valónak gondolnak.
(Újabb vélekedés szerint inkább Egyiptomból szóródtak szét, de ez most mindegy.)
Ha találkozhatsz a magyarok között általánosító megítélése, az inkább negatív.
Koszosak, elmaradottak és hasonlók.
Istenítésről szó nincs, de a közlekedésük viszont nagyon kiemelkedően érdekes
Én abszolút nem istenítelek titeket. XD
India pedig tudtommal egy nagyon szegény ország, szóval "lakóinak nagy része valóban tökéletes ember" egyfelől igencsak nagy túlzás, másfelől hülyeség is.
Nem tudom komoly ez a kérdés :D
De én egyre gondolnék. Ugye egy indiai fiatalember lehet a lányok körében népszerű, egzotikumnak számít.
Én pl. szeretem az indiai filmeket, zenéket. De az tény, hogy teljesen másvilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!