Diogenész.Nem nagyon beszélt mellé és mindíg igaza volt.
2010. jún. 29. 13:47
2/11 anonim válasza:
Descartes, mert szerinte aminek nem hiszel a létezésében, az nincs is.milyen jó lenne, ha így működne:)
2010. jún. 29. 15:49
3/11 anonim válasza:
Spenger, Nietzsche - mert cinikusak voltak és teljesen más szemszögből nézték a világot, nem harsogták a "minden szép és jó" hülyeséget ami nekem is már a könyökömön jön ki...ők pont az ellenkezőjét állították
2010. jún. 29. 16:37
4/11 anonim válasza:
*Spengler
2010. jún. 29. 16:37
5/11 anonim válasza:
nekem is Nietzsche, mert arra ösztönöz, hogy vizsgálj meg mindent újfajta szemszögből, ha kell, dobj el minden tudományos, etikai, morális stb. konvenciót. aki mer, az nyer.
2010. jún. 30. 10:08
6/11 anonim válasza:
Richard Bach
2010. jún. 30. 19:11
7/11 anonim válasza:
Helló!
Nem mondom azt, hogy kedvenc(mindenki jó, aki az élettel foglalkozik), de meg kell említsek nekem is egy embert. Neve Paul Brunton, akiben hatalmas erőt nyert az igazság tudni akarása, s megtette azt - amit mellesleg én is terveztem - amire szüksége van az embernek. Összeállította kutatásai segítségével a "végső igazságot", ez természetesen az embernek végső. Olyan nézőpontot talált, ahonnan mindent meg lehet vizsgálni, s mindenről a megfelelő képet kaphatjuk. A tanítás magában hordozza mindegyik filozófiai eszmét, vallást(teológiát), tudományt(élet eredetével foglalkozót), pszichológiát és ezoterikus nézeteket. Egy új életszemléletet tár az emberek elé, teljesen kidolgozva, így komplett igazságot adva. Több könyvet írt Paul Brunton, de egy közölük tartalmazza a valót...az Önvalót. :)
Nietzsche. (És Freud, bár ő nem filozófus volt, de érintette a dolgot)
2010. júl. 3. 18:19
9/11 anonim válasza:
Nietsche egyértelmű. Mivel nemcsak a levegőbe beszélt hülyeségeket, mint oly sokan. Hanem értett is ahhoz, amiről véleményt mondott. Szerintem egyébként sokaknak pont ez a bajuk vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!