Milyen mangát vegyek a barátomnak?
Azért nem vennék neki hentait...:D
Az a baj, hogy annyira nem értek hozzá, hogy azt se tudom, milyen műfajok vannak... Sport animéről szokott beszélni, robotoktóll, meg valami olyasmiről, hogy a csaj megette a srácot, mikor randiztak, vagy valami hasonló...😅
Magyarul, angolul, japánul, esetleg más nyelven? Magyarul elég kevés manga van, nagy részük pedig ex-Animax/A+-os animék alapjai, új sorozatokat pedig nem nagyon licencelnek. Angolul már jobb a helyzet, de a szállítás akár 2 hét is lehet (ha mondjuk bookdepóról rendeled), japánul meg akár 1-2 hónap is (de lehet, több, japánul még nem rendeltem).
Ha nem ismered a mangákat, honnan tudod, hogy amit vennél, nincs meg a barátodnak?
Illetve a mangák többnyire sorozatok, kevés 1 kötetes manga van (és nem is nagyon van még angol kiadásuk se, mert nem érné meg), hogy gondoltad, megveszed az első kötetet, vagy csak egy random kötetet, a többit szerezze be, ahogy akarja?
Aranyos tőled meg minden, de szerintem nem érdemes mangát venni, ha azt se tudod, mik vannak, miket szeret, megvan-e neki, stb.
Ha maradsz manga-anime vonalon, valami kiegészítővel jobban járnál (poszter, bögre, kitűző, plüss, figura, akármi), de itt is legalább egy kedvencét ki kéne derítened. Én pl. ha egy általam nem szeretett vagy nem ismert animéből kapnék valamit, nem tudnék mit kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!