Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítség! Mennyi az esély ha...

Segítség! Mennyi az esély ha nem volt benne pénz és bankkártya, leadják? Mennyit várjak új csináltatással?

Figyelt kérdés

kisváros, vidék

Tegnap délelőtt elvesztettem az irataimat vele együtt a 15 hós lányomét is,

nem igazán találtam kategóriát hova írhatnám ki ezt a kérdést

2010. jún. 29. 08:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi nem maradt?
2010. jún. 29. 09:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz?
2010. jún. 29. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha esetleg fent vagytok az iwiw-en vagy bármilyen közösségi oldalon, akkor feltétlen adjatok ott meg ideiglenesen egy elérhetőséget. Én legalábbis ott keresgéltem, mikor találtam egy pénztárcát iratokkal. Sajnos ott nem volt elérhetőség, így egy névjegykártya segítségével a fodrászon keresztül érdeklődtem és sikerült végül telefonszámot szerezni a pénztárca gazdájához. Remélem, hogy visszakapjátok!
2010. jún. 29. 09:11
 14/17 anonim ***** válasza:

A rádióban beolvastatás jó.

Ha a lakcímkártya benne van, akkor a címed is tudja a megtaláló.

Emellett viszont menj be a rendőrségre is 1-2 naponta, hogy nem adták-e ott le.

2010. jún. 29. 09:18
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem is eltűnt a pénztárcám kb. fél éve - volt benne kb. 8 000 ft és minden iratom, de azóta se lett meg. Örültem volna,ha csak az irataimat visszaadja valaki, de nem lett meg semmi sem. Én is vártam 2hetet,hogy hátha,de sajnos nem volt szerencsém.
2010. jún. 29. 10:11
 16/17 anonim ***** válasza:
A bankkártyát azonnal tiltasd le!
2010. jún. 29. 10:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Délelőtt voltunk az Okmányirodában és Bankban mindent elintéztünk(letiltatás,jegyzőkönyv)ott is azt javasolták várjunk pár hetet.Hazajöttünk nekiláttam főzni és a szomszéd lány csengetett hogy megvan minden rendőrségen(férje rendőr)délután hazahozza nekem.Örömömben sírva fakadtam.Szerencsém volt,köszi a válaszokat.Jó tanulópénz volt...Hasonló szép napotok legyen mint nekem!
2010. jún. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!