A chat.hu jobb, mint a gyalogló, vagy ma már az is használhatatlan?
ezzel vitatkoznék.
2010 körül kezdődött a lejtmenet, előtte több ezren voltak fent, sok emberrel személyesen is találkoztam a chat.huról.
Csak aztán elnéptelenedett, ezért váltottam.
Kedves Kérdező! Itt vagy még ?
Szerintem mindkét oldal jó, elmegy.
Csak a chat.hu val az a baj hogy gyakran lefagy a rendszer.
Szerintem meg nem
Mint mondtam, a gyaloglón fent vagyok. 300 ember nekem nagyon kevés. Anno 4000 emberből is nehéz volt normálisat találni a chat.hun.
az érdekelt volna, hogy hányan járnak fel chat.hura és hogy milyen korosztályból.
szerinted mennyire kell elmebetegnek lenni ahhoz, hogy valaki 2019-ben olyan oldalakon legyen fent, amik húsz évvel ezelőtt voltak menők?
egy disznóólban a faluvégén, nagyobb esélyed van nőhöz jutni, mint egy csetponthun
Én a Gyaloglo-t hazsnáltam 2001-2006-ig. (Előtte valami Internetto Presszo nevü chat programot). Nagyon jó volt, mert lehetett értelmeseket beszégetni, korombeliekkel ismerkedni, ha kérdésem volt, feltehettem, stb. Volt tanulószoba, ahol a leckémhez is kaptam segítséget (mmint nem megírták a leckét, csak, ha elakadtam), volt kvíz, ami jó móka volt. :D
Valami miatt leálltam a hazsnálatával (ha jól emlékszem, időhiány). 2014 környékén nagyon unatkoztam és visszamentem kiváncsiságból. Mint valami vírus úgy ugráltak fel a csetablakok a kanos pasiktól (nickből látszott, hogy nő vagyok).
A chat.hu tele van hülyékkel, régen is olyan volt (és akkor az egy szobában, két nicken is futó azonos, k. anyázó, b**izó scriptről nem is beszélek). A gyali mostanság lehalt, mert a vezetés rossz.
Az Úgyis kirúglak bő fél évvel ezelőttig biztos volt, persze nem élt már az sem (igaz, már régebb óta).
most kérdeztem egy ismerősömet , hogy milyen a chat.hu (2 hete regisztrált). azt mondta, alig vannak már fent.
a gyalogló meg már annyira kihalt, hogy semmi értelme feljárni. amióta 2018ban új tulajdonosok vették át, nagyon gyorsan romlik. Szinte mindenki otthagyta már, elég mókás, hogy a tök üres szobákban milyen szigorúan moderálnak:D
pár napja elkezdtem olvasni, mit írnak az indában..te jó ég…nem akarok bunkó lenni, de sztem már csak prolik járnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!