Miért gondolja sok nő, hogy ugyanúgy kellene élnie, viselkednie, mint egy férfinek?
Mert nem kapnak elég szeretetet. Ezt akarják kompenzálni fasszal. Én nagyon sajnálom őket, főleg aki nem mer kilépni a körből.
29F
Senki sem gondolja úgy, hogy “kell”
Aki úgy akar viselkedni, olyan a vérmérséklete, a mentalitása, az úgy is fog viselkedni.
Mit szóltok bele?
Én se ütöm az orrom senki dolgába, aki férfi létére harisnyát, vagy női alsóneműt akar hordani.
Mikor lesz már vége ennek a szexista baromságnak?
Mindenki azt csinál a saját életével, amit akar. Ha neked szar és unalmas az életed, azt ne úgy próbáld meg helyrehozni, hogy másokat fikázol. Attól neked nem lesz jobb, őket meg hidegen hagyja.
Kezdj el élni.
Nem azert elek igy,mert azt hiszem igy KELL, hanem mert igy AKAROK,nekem igy jo. Masok velemenyere nem adok!
:)
Mibol gondolod,hogy sok no szerint igy kell elni?
Azért, mert ti találtátok ki hogy mi férfias és mi nőies a megkérdezésünk nélkül.
Eszméletlen, hogy még ma is vannak, akik azt hiszik, hogy csak azért, mert régen rá lehetett kényszeríteni egy szerepet a nőkre, ma is be kéne tartanunk azokat.
Azért nem volt szabad régen a nőknek szexelnie (és azért lett férfias össze-vissza bacni) mert ugye csak a nők voltak képesek utódot kihordani, a drága jó ősapáink, akik a fejükbe vették, hogy az utódok első sorban nekik születnek be voltak szarva, hogy mi van, ha a feleségük mással szexel, és a gyerek nem az övék lesz.
Miért kéne, hogy még ma is ez az ostobaság határozza meg a mindennapjainkat?
Férfi meg a halál sem akar lenni. Attól, hogy valaki szarik a tradícióitokra még nem akar olyan lenni mint ti.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!