Hogyan illeszkedjek be új munkahelyre?
Sziasztok, jövő héttől fogok kezdeni egy gyárban automata présgépkezelőként, még sose csináltam, már kicsit emiatt is izgulok. De ami miatt jobban izgulok az az, hogy a többi munkatárs hogyan fog viszonyulni hozzám.. Láttam fiatal srácokat, lányokat, közép és idősebb korosztályt, és meg van bennem a félsz érzése, hogy mi van ha valaki rossz szemmel fog rám nézni akár mert valamit elrontok első nap, vagy valakinek nem fog tetszeni a búrám stb? Sose voltam bőbeszédű típus, suliban se voltam az sose, mindig valahogyan a kívülállók csapatába tartoztam, pedig sose akartam kitaszított lenni... Nem szeretném megint ezt átérezni, jó persze azért van a munkahely hogy pénzt keressek, megéljek stb de akkor is olyan környezetben ahol kibeszélhetnek, meg elmondhatnak mindennek stb aggódok emiatt :S Valaki tud valami tanácsot adni? Köszi a segítséget előre is!
26/F
"és magadat adod, bátran."
Aki magát adja, azt általában kiközösítik (vagy jobb esetben egyszerűen csak nem túl népszerű). Nem lehet egyszerre magát adnia az embernek, és egyszerre azonosulni a többiekkel és beilleszkedni. Vagy nem magadat adod, és felveszel egy új "én"-t, hogy szeressenek, vagy magát adja, de akkor nem lesz népszerű. Vagy csak nagyon kevesen lesznek azok ha magukat adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!