Önkénteskedni? Hol keresgéljek, mit tudtok tanácsolni?
Figyelt kérdés
Szívesen önkénteskednék, még sosem voltam. Jelenleg nincsen munkám, amíg nem találok szeretném hasznosan kitölteni a szabadidőmet. Ha valaki ugyan így érezne, hogy szívesen segítene másoknak és lelkes csapattag lenne, írjon.(Szegeden)2018. dec. 5. 09:56
1/4 anonim válasza:
Baptista vagy máltai szeretetszolgalat! Honlapjukon vedd fel velük a kapcsolatot, mert nem biztos, hogy keresnek most embereket.
2/4 anonim válasza:
#1 milyen jellegű munkák szoktak lenni náluk?
3/4 anonim válasza:
Az igazság szerint én párszor voltam baptistaknal mert főnököm favagassal foglalkozott, és egy nagy veszélyes fát kellett kivagni valahol, szóval ezért mentünk be, persze önkéntesen csináltuk.
A lényeg hogy ott mondták nekem, ha van kedvem önkénteskedni mehetek nyugodtan. ilyen kerti munkákról volt szó állami intézményekben amihez gépek kellenek lancfűrész, fűkasza ilyesmi.
Én ennyit tudok. Vannak amúgy más felé dolgok idősgondozás, betegapolás, gyerekfelügyelet, ilyenek, de nem tudom pontosan azokat én nem csináltam.
4/4 anonim válasza:
Felkeresheted az ottani hospice alapítványt, vagy állatmenhelyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!