Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A lapos-föld hívők hogy...

A lapos-föld hívők hogy magyarázzák, hogy Alaszkában nyáron (kb két hónap) nem megy le a nap? És hogy télen (kb két hónap) egész nap sötét van?

Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 23:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
30%
Ha majd készen állsz, tudni fogod mekkora butaságot állítottál!
2018. dec. 16. 17:23
 12/30 anonim ***** válasza:
85%
Én legalább állítok valamit ember... Te nem mondasz semmit csak játszod itt a nagy bölcset. Mondj már valami konkrétumot is mert ezzel semmi pozitívat nem érsz el. Ha mondjuk 15 20 év múlva elterjed a turisztikai jellegű űrutazás vagy majd ha legalább 100 150 km magasra fel lehet majd menni ahonnan már bőven látható, hogy nem lapos majd mit fogsz mondani?
2018. dec. 16. 17:48
 13/30 anonim ***** válasza:
26%
Nem kell mondanom semmit, saját szemednek hihetsz majd!
2018. dec. 16. 22:56
 14/30 anonim ***** válasza:
78%
Nekem utoljára azt ajánlotta egy laposföldes, hogy a sötétanyag elméletben keressem a hibát és az fog helyes útra terelni. Tanulmányoztam, de nem találtam benne semmi hibát!
2018. dec. 16. 23:20
 15/30 anonim ***** válasza:
51%

Neked is az a bajod, hogy hinni akarsz! Bármit, bármi áron, amit magas rangú, magasan honorált "tudósok" publikáltak.

A hiba ott égtelenkedik, csak el kell fogadnod!

A többi elmélet is magában hordozza a kulcsot amit keresel, de azoknál nehezebb észrevenni.

2018. dec. 16. 23:27
 16/30 anonim ***** válasza:
80%

Mi az hogy a saját szemednek hihetek majd? Mikor? :D Én most is annak hiszek mikor Nap és Holdfogyatkozást látok ami a lapos Földön lehetetlen. Vagy amikor 70-80 km távolról a tengerről nézünk egy nagy tengerparti város felé és csak a legmagasabb épületek látszódnak mint itt pl:

[link]

Nem nem kell mondanod semmit hanem nem tudsz mondani semmit mert ez a látvány egyszerűen lehetetlen lenne ha nem gömbölyű a Föld :D. Más géniusz laposföldesek ezt is próbálták már magyarázni ilyen olyan délibábbal. Csak hogy semmilyen délibáb nem csinál olyat hogy 100-200 métert letakar valaminek az aljából és a tetejét hagyja csak látni. Tudod mi okoz ilyet? Megsúgom a görbület által okozott látóhatár... És bármilyen hihetetlen ezt senki nem programozta belém hanem puszta logikával kikövetkeztettem.

2018. dec. 17. 00:47
 17/30 anonim ***** válasza:
40%

Hogy mit kell látnod, megmondták neked. Te elhitted és korlátokat állítottál magad elé.

A lapos Föld nyilvános leírása, valóban több sebből vérzik, de alkalmas arra, hogy az emberek felébredjenek. A valóság nem kaphat nyilvánosságot, nem engedik. A felvilágosultak kellő titoktartással, biztosítják az igazság felszínre törését.

Ha felkészületlenül éri az embereket, nem éri el célját és a "Brit tudósok" egy újabb felfedezéssel cáfolják. Az egyének kinyilatkozásait cenzurázzák és támadják.

2018. dec. 17. 09:55
 18/30 anonim ***** válasza:
80%

Így van több, sebből vérzik ezzel barátom be is ismerted, hogy baromság. Ellenben a tényt, hogy gömbölyű megannyi dolog támasztja alá, nincsenek benne ellentmondások. Felébredni egyedül neked és a hozzád hasonlóknak kell ugyanis fel sem fogjátok mekkora idiótaság amiben hisztek mekkora baromság. Volt már youtubeon is dolgom megannyi laposföldessel és nem egyszer bizonyították be, hogy alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. És csak azt szajkózzák, hogy minden amit tanítanak az hazugság. Gondolom nálad sincs ez másképp.

Mivel nem vagy hajlandó semmilyen ellenérvel szolgálni így lehetetlen a vitát tovább folytatni. Nem is értem minek kezdtél el ide válaszokat írni amikor semmit nem értél el vele azon kívül, hogy egy idegesítő, buta embernek állítottad be vele magad :D Ilyenkor azt kívánom bárcsak Muskék téged is feltennének majd pár év múlva arra a Hold körüli űrhajóra. Bár gondolom ti azt is megmagyaráznátok, hogy hologram vagy az ablakok mutatnak mást mint a valóság.

2018. dec. 17. 11:07
 19/30 anonim ***** válasza:
45%
UI: Bár kezdem azt hinni, hogy te nem is a lapos Földben hiszel hanem, hogy ez az egész csak egy szimuláció vagy valami. Ilyenekkel is találkoztam már :D
2018. dec. 17. 11:08
 20/30 anonim ***** válasza:
40%
Kedves barátom! Sértegetésed érthető, ugyanígy reagálnak a kisgyerekek is, ha nem értenek valamit. Nem akarlak és nem is tudnálak meggyőzni igazamról, hisz agymosott vagy. De azzal, hogy egyfolytában ez a téma jár a fejedben, elárultad magad, nyitott vagy és nem reménytelen. Amint megvilágosodsz, az igazság zászlóhordozójává válhatsz ezzel a vehemenséggel.
2018. dec. 17. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!