Miért kell, minden rádióállomáson reggel 10:00- ig, röhögcsélős beszélgetős műsort sugározni? Nem lehet esetleg csak egy, ahol zene van?
Szóval nem értem! Engem annyira idegesít, a sok hülyeség amit összehordanak, a marhaságok amin vihorásznak- röhögcsélnek.
Nem lehetne esetleg csak egy legalább, ahol zenét "közvetítenek"?
Nem akarom el hinni, hogy a rádió hallgatók 100% erre kíváncsi és nem örülne inkább zenének! Ha csak a hallgatók 20% zenét szeretne hallgatni, mennyit profitálhatna az az egy rádió adó, amely nem tar reggelente duma partit.
Ti hogy vagytok ezzel?
Tényleg undorítóak, mindegyikben van egy szexista faszi, aki meglepődik, ha a kolléganője pl. néz focit, és utána azon ájuldozik fél órát.
Rock rádión is, férfiak egészsége, és a csaj azt hozta ki, a férfiak egészségéért a nők felelnek, jól van basssz.
(Nálunk irodában rádió megy, mert kolléganő nem szereti a 80-as éveket, én meg a török sorozatok zenéit, úgyhogy kompromisszum.)
Látom sokaknak nem hogy a szöveg értelmezés nem megy, de még csak azt sem értették meg, hogy ez egy kérdés és nem kijelentés!
Nem kijelentettem, hogy azonnali hatállyal szüntessék be a reggeli műsort, csak kérdeztem, hogy miért nem lehet egy olyan állomás, ahol ezen műsor egész egyszerűen nincs? S nem megszakítás nélküli zenére gondoltam, hanem a 10 óra utáni műsorra.
Egyébként meg, a hírek sugárzása a médiatörvény szerint óránként egyszer kötelező.
A következő a helyzet:
- a zene után jogdíj jár. A röhincsélés után nem jár jogdíj.
- elvileg a normális beszélgetés után sem járna jogdíj, viszont azért normális fizetést kell adni egy felkészült embernek. Na, ez a kettő nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!