Ha egy fodrász nem akarta megadni az új telefonszámát, problémás lehet fogadnia engem?
Figyelt kérdés
évente csak néhány alkalommal járok el, nem rendszeresen, de évek óta ugyanoda. ez tényleg ilyen max. 3 alkalmat jelent. nem is alakult ki a fickóval közelebbi viszony, teszi a dolgát, én kifizetem. legutóbb hogy nem értem el telón, személyesen mentem el, és mondtam munka közben hogy majd elkérném az új számát mire olyat szólt hogy nem szívesen adná meg, mert már beleremeg a gyomra ha fel kell venni a telefont, legszívesebben nem is tartana. egy ötvenes korosztály. meglehet a kialakult vevőköre mert addig is hívták míg velem foglalkozott. ez jel lehet arra hogy nem fogad szívesen? nem akarok belelátni semmi negatívat, de olyan jól mehet már a dolga hogy megválogatja a vendégeit? vagy csak megjegyezhetett hogy én vagyok az aki kiszámolva adja oda a pénzt?2018. nov. 24. 18:57
1/3 anonim válasza:
Igen, ez egy igen konkrét jel arra, hogy nem fogad szívesen :) az okát mi nem tudhatjuk, keress másik fodrászt.
2/3 anonim válasza:
Megkérdeztem volna, hogy akkor más csatornán sem szeretné, hogy elérjem, vagy csak a telefonnal van problémája. Ha mellébeszél akkor egyértelmű, hogy veled van gondja. Én messengeren jelentkezem be a fodrászomnál, évente 2x megyek, legfeljebb 3x. Tudom, hogy folyton vannak nála ha dolgozik, szabadidejében meg nem akarom zavarni, így marad ez a verzió. És akkor ír vissza amikor neki jó, nem zargatom feleslegesen.
38N
3/3 anonim válasza:
"nem szívesen adná meg, mert már beleremeg a gyomra ha fel kell venni a telefont, legszívesebben nem is tartana."
Szerintem ez nem rád irányult, szimplán sok ember haját vágja és belefáradt az állandó telefon csörgésbe és vendégbe. Ezért kevesebb embernek adja meg a telefonszámát, köztük neked sem, pont úgy mint másoknak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!