Valaki írna egy szinopszist sürgősen?
Figyelt kérdés
A képzésre, ahova járok egy szinopszist kellene írni. Múlt héten már a harmadikat olvastam fel, de vagy túl átlagos a téma, vagy közhelyes, utóbbinak az volt a baja, hogy nem lehet látni benne a filmet, nem érthető, hogy mit akarok mondani. Olyan történet kellene, amihez megfilmesítéskor nem kell díszlet (vagy minimális) és egy felnőtt és hét gyerek el tudja játszani. Ha tudtam volna, hogy ez a képzés túlnyomó részt erről a szinopszis írásról szól, nem jelentkeztem volna,bár azt hittem tudok fogalmazást írni. Kérem, ha valakinek van jó ötlete segítsen!2018. nov. 14. 17:59
1/5 anonim válasza:
Hófehérke és a Hét Törpe a panellakásban
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz, kifejtenéd bővebben?
2018. nov. 14. 18:46
3/5 anonim válasza:
Ha neked nincs időd írni, akkor hogy várod el, hogy más időt szakítson rá, pláne ha a keze közül kikerülő munkát a saját neveden adod be?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem az idővel van gond, hanem azzal, hogy nem értek hozzá, de úgy látom neked is baj van a szövegértéssel.
2018. nov. 14. 21:13
5/5 anonim válasza:
Megjelöltek valami témát is, vagy csak ez a 8 szereplő a fix? 1-2 ötlet. 1.Van egy szülő és 7 gyerek, 6 fiú 1 lány, vagy fordítva. A szülő az egyiket sokkal jobban szereti a többinél, valamilyen bűntudatból vagy egyszerűen butaságból, azt rád bízom. 2.Egy fura sztori. Van a szülő és 2-8. osztályos a 7 gyereke így sorban. Mindegyik gyerek matek vagy bármilyen leckét ír, és kor szerint csökkenő sorrendben odamegy a szülő hozzájuk, hogy segítsen. Ahogy megy sorban, szembesül vele, hogy egyik gyerekének sem tud segíteni és rájön a saját műveletlenségére. 3.A szülő megbetegszik egy időre, és a 7 gyereknek kell magáról és egymásról gondoskodnia. 4.Szülő és 7 gyerek. A gyerekek a hét napjait szimbolizálják és úgy viselkedik az egyes gyerekekkel, ahogy aznap viselkedne, szóval a pénteki és a szombati gyerekkel van a legjobb viszonyban. Továbbá lehet még a hófehérke és a hét törpe valamilyen átdolgozásával is próbálkozni. Hirtelen ennyi, annyi jó sztorit lehetne ilyen felállással kitalálni. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!