Alsós diákokat is szokták vinni osztálykirándulásra?
Persze, nálunk minden alsós osztály ment öt napos kirándulásra, mint a nagyok.
Az már az osztály és a tanár döntése, a Balaton népszerű szokott lenni.
5 napra is?:O
Hát ez meglepő a számomra. Annó minket a tanár gimiben sem mert elvinni több napra, nem hogy az alsós tanító néni.
Ez hanyadikban volt?
Bocsi utána láttam, hogy írtad hogy minden alsós osztály. De akkor mondjuk a legkisebbeket, az elsősöket hova szokták vinni?
Őket gondolom csak állatkert meg egyéb egy napos programokra.
Vagy rosszul gondolom?
Régebben, amikor még elsős voltam, minket, az elsős osztályokat is 5 napra vitték.
Mióta új igazgató van, már csak egy napos programok vannak, de régebben igen, az elsősöket is elvitték öt napos kirándulásokra.
Rendben,köszi a válaszodat!:)
Bár nyilván gondolom ezt a szülők is megszavazzák,hogy akkor hova és mennyi időre mehet a gyerek:)
Én egy borsodi városban tanítok alsóban. Csak egynapos tanulmányi kirándulásra szoktunk menni. Elsőben általában a miskolci vadasparkba, később Lillafüredre, Egerbe, Sárospatakra. Ami ötnapos, az az erdei iskola, nálunk negyedik végén szokásos.
Régebben egy faluban tanítottam, ott csak néhány gyereknek a szülei tudták kifizetni a tanulm. kir. költségeit, úgyhogy több osztályból szedtünk össze egy buszra való gyereket, a többi meg otthon maradt. Erdei iskoláról (vagy nyári táborozásról) persze ott szó sem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!