Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit vegyek az ofőmnek, aki...

Mit vegyek az ofőmnek, aki férfi? (így évvégére)

Figyelt kérdés
30as. De gyorsan kéne, úgyhogy az ilyen díszek, meg mindenféle nehezen beszerezhető, sokáig válogatós dolgok felejtősek:) Egy bonbon meg egy ital megfelel a célnak? De fogalmam sincs hogy pölö milyen bort inna megxD Segítsééég!:D
2010. jún. 25. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

könyvutalványt (amire van kereted, 2-3 ezer is szép gesztus) egy szép borítékban egy tábla csokival, annak jobban fog örülni, mint bármi kacatnak, pláne, ha szépen megköszönöd az éves munkáját, amikor átadod

egy tanárnő lánya, akinek az anyja teljesen elkeseredett a használhatatlan, személytelen mécsestartók miatt, ami mellé egy köszönjük tanár néni sem volt ;)

2010. jún. 25. 12:31
 2/11 anonim válasza:
100%
Szerintem vmilyen fehér bort ajándékozz neki és szerintem az elég is lesz. Férfiaknak sztem nem igen adnak bonbont, de igazából neked kell eldönteni:). A férfiak általában a fehér száraz bort szeretik :D
2010. jún. 25. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
minek kell venni neki bármit? megy a nyalizás?
2010. jún. 25. 12:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem, hülyegyerek. De te biztos ilyen vagy. Az ofőd meg egy s*ggfej:) A miénk viszont képzeld, tök jófej, mivel nem aláz szét minket, mindig kiáll melletünk, ha kell falaz, és tökre szeret minket:) Nem mellesleg jó tanár.
2010. jún. 25. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
könyutalvány!
2010. jún. 25. 12:50
 6/11 anonim ***** válasza:

és tetszik neked az ofő gondolom

felesleges bármit venni.

2010. jún. 25. 12:51
 7/11 A kérdező kommentje:
áááááááááááááááááá wazeee!! köszönöm az értelmes válaszokat. A könyvutalvány és a bor között majd vacilálok:)
2010. jún. 25. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Borral mellé lehet ám fogni! Meg kiskorúként ne adj alkoholt, szerintem...
2010. jún. 25. 15:55
 9/11 anonim válasza:

Szerintem akár vehetnél mind kettőt és a könyvutalványt belerakhatnád egy képeslapba amiben megköszönöd az évi fáradalmait.

Ja és hülyegyerek ne keverd össze az illendőséget a nyalizással. Mert aki bunkó paraszt az tényleg nem ad a tanárainak semmit a munkájukért. A tanárok is emberek hidd el ők is örülnek egy kis törődésnek és nem csak az állandó szidásnak.

2010. jún. 25. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:

15:59 az első vagyok, anyukámnak nem az ajándékok hiányoznak, hanem az, hogy a gyerekek nem hogy év végén, de a 8. -os ballagásnál se mennek oda, hogy elköszönjenek....a 20-25 évvel ezelőtti tanítványa meg az utca túloldaláról átkiabálnak, hogy csókolom/jó napot tanárnő...

és nem is a drága ajándékoknak örült sose, hanem egy-egy csokinak, saját készítésű sütinek, egy gravírozott apróságnak, ami személyes vagy ne is beszéljünk arról, hogy egy saját készítésű gyerekrajz már vagy 7 éve kapta, még mindig a falon van keretezve, és van egy bűn randa vázája mindig elől, amit egy kislány festett ki üvegfestéssel, aki hozzá járt...

2010. jún. 25. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!