Kanadába vagy USA-ba kivándoroltak! Nem érzitek azt, hogy túl távol kerültetek Magyarországtól?
És főleg a családtól.
Egyedül szeretnék kimenni, még huszonéves vagyok. A nyelvtudás és a szakma megvan.
A családom többi része viszont itthon maradna.
Kicsit félek azért a távolságtól. :/
Ha valahol dolgozol, akkor mindegy, hogy 1000 vagy 10000 km-re vagy, egyik esetben sem tudsz csak úgy hazaugrani a családhoz, mindegyik esetben legalább egy hét kell, hogy megérje.
A családdal tudod tartani a kapcsolatot onnan is, szóval nem igazán gond, emellett ideje önállósodni is.
Online lehet videon is beszélni ami olcsó és még jobb is mint a sima telefonálás mert látjátok is egymást. A többi meg barátkozás kérdése, némi idő és lesznek barátaid és ismerőseid. Hazajönni is elvileg jobban lesz pénzed.
A repülőút elvileg egy nap és szervezés, megbeszélés és szabi kérdése. Ha neked megéri hazajöhetsz pár napra is.
És milyen gyakran jöttök haza?
A kanadaiak tényleg olyan barátságosak és nyitottak?
(Elsősorban Kanada (Vancouver, Toronto, Montréal) érdekelne és nem az USA.)
En tobb mint egy eve vagyok USA-ban es 2 honap mulva megyunk eloszor Magyarorszagra miota kikoltoztem.
Tavol vagyok de nincs honvagyam. Itt is vannak nhezsegek de a korulmenyek kicsit jobbak es sokkal tobb a lehetoseg.
A mostani utazas utan legkozelebb csak 2 evre ra tudunk utazni.
Ha a jovoben az anyagiak engedik akkor evente, masfel evente tudunk utazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!