Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent pontosan a társadal...

Mit jelent pontosan a társadalom-kritika?

Figyelt kérdés

A legjobb példa számomra a Family Guy. Nem tudom ki mondta, hogy társadalom-kritika van benne, de nem is értem miért lenne. Mit mond, mutat egyáltalán a társadalomról, amit kritikának lehet nevezni?

A South Park-nál teljesen értem. Na az tényleg mond olyanokat, amik jelen vannak a társadalomban vagy megtörtént már.

A Simpson-család az nekem nagyon rejtett kritika:D Nekem az csak egy vicces sorozat, ahogy a Family Guy is.

2018. okt. 13. 13:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A jelenkori társadalmi közfelfogást, ideológiát, aktuálpolitikát, berendezkedést bemutató mű, minél objektívabb szempontból. Lehet paródia is a dolog, ha lazára vesszük, de könyörtelen véleménykifejtés is.
2018. okt. 13. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!