Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen drága ez a könyv?

Miért ilyen drága ez a könyv?

Figyelt kérdés
Antikvár könyveket nézegetve belebotlok nagyon drága könyvekbe is mint pl.: Gábor Áron: Túl a Sztalin-vonalon, vagy más címen "Magyar haditudósító túl a Sztalin-vonalon". Olyan 20 és 70 ezer forint között is adnak érte az emberek az aukciókon. Értem én, hogy nehezen beszerezhető és antikvár de milyen kultúrális háttere van ami indokolja a magas árát?

2018. szept. 4. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy kultúrális háttere miatt annyira keresett. Inkább kereskedők, gyűjtők veszik, mert ritkaság, és később többet fog érni.
2018. szept. 4. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem találok egyetlen futó aukciót sem. Mutatsz egyet?
2018. szept. 4. 01:22
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 na hát ezért drága :D mert rúdaranyért is képtelenség beszerezni :D
2018. szept. 4. 02:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Itt van egy még futó aukció ami jelenleg 75 ezer:

[link]

2018. szept. 4. 02:33
 5/7 A kérdező kommentje:
ja nem ez is már lezárult
2018. szept. 4. 02:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan kevés példányban létezik. Torontóban adták ki.
2018. szept. 4. 04:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kulturális, hanem műgyűjtői értéke van.

Mikor adták ki? Volt-e tiltólistán? Semmisítettek-e meg belőle (pl. politikai okokból)? Hány példányt adtak ki belőle? Mennyi maradt belőle mára, és milyen állapotban?

2018. szept. 4. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!