Egyedül vagyok a nyáron, mit kezdjek magammal? 18f
Figyelt kérdés
18f vagyok és nincs egy jó barátom se akivel elmehetnék szórakozni, fürdőbe, csajozni vagy akárhová. Eddig még nem volt merszem egyedül menni, szóval egész nap a gép előtt ülök, vannak online haverok, de az nem az igazi. Külsőre nem vagyok egy kocka típus, de pl nem hívnak meg sehova bulizni, vagy csak meginni egy sört se. Igazából kicsit nehezen tudok beszédbe elegyedni valakivel, sok a kínos hallgatás ilyenkor. Most akkor bolyongjak egyedül? vagy hogyan barátkozzak? Egy társaság is jó lenne, akikkel találkozhatok, de itt 4 fal közt őrült unalmas2010. jún. 21. 20:23
1/13 anonim válasza:
osztályból nincs valaki?? hívd fel és elmentek valahova.vagy egy uncsitesó aki veled egykorú?? am egyedül elmész valahova, és ha nagyon igulós vagy akkor iszol 2 sört és jobban fog menni a beszélgetés.
2/13 anonim válasza:
kezdj el sportolni
előnyei:
1)izmosodsz, az izmos pasikra buknak a csajok, a srácok meg szívesebben barátkoznak
2) lehet ismerkedni
3) egészséged jobb lesz ;)
4/13 anonim válasza:
vállaj diákmunkát
eszméletlen mennyiségű haver (plussz 1-2 igazi barát is) került miota melozom
5/13 anonim válasza:
Szia!
Ha szereted a punk, rock zenét, akkor gyere el velünk koncertekre. :)
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és tök rendesek vagytok hogy hívtok, de asszem a munka lesz a megoldás :D azzal még keresek is a nyáron
2010. jún. 22. 11:37
8/13 anonim válasza:
Hol laksz?Van egy 17éves klassz fiam, szerintem összehaverkodnátok hamar.
9/13 anonim válasza:
Hú... Ha anyám akarna neten keresztül haverokat szerezni nekem, nagyon csúnya dolgokat mondanék, tennék... Tipikusan, mint mikor az öregasszonyok összeakarnak boronálni valakit... :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!