Miért nem sértő azt mondani, hogy "gyorsabban futok nálad" és miért sértő azt mondani, hogy "intelligensebb vagyok nálad"?
Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 14:06
1/3 anonim válasza:
Mert a 2.-al lényegében azt mondod ki a másiknak, hogy ő hülyébb nálad, ami sértő. Az edzettségen meg nem érdemes megsértődni, lehet versenyezni pl futásban. Szerencsére engem egyikkel sem lehet megsérteni, mert mindenkinél is intelligensebb vagyok, és mindenkinél is gyorsabban futok.
2/3 anonim válasza:
Az egyikkel ösztönzöd a másikat melléd lévő felzárkózásra,
A másik pedig lenézése a másik embernek (ezt ha valaki mondja egy másik személyre úgy, hogy sosem kommunikált vele, nem ismeri az írását, gondolastmenetét-szimpla lenézés, és rendszerint a buta emberek teszik. Idővel mindig kiderül náluk, hogy ostobák és tudatlanok. Ha viszont ismeri, vette a fáradságot utána járt, akkor teljesen más kommunikációs módón hozza a másik tudomására-főleg akkor ha megpróbálják lejáratni, hogy szintekkel lejjebb van a lejárató, mint ő.
Az egyik lenyújtja feléd a kezét és emelni akar téged a szintjére, a másik lehúzni, mert kevély.
3/3 anonim válasza:
Az emberek 99.9%-át nem érdekli, ha valaki gyorsabban fut nála.
Azt viszont senki sem szereti, ha burkoltan lehülyézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!