Változott a lakcím, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nyár elején változott a lakcímem, a kártya már kész. Viszont a diákomon a régi cím szerepel. A kormányablaknál vagy a sulinál kell előbb jelezni a változást. Utána hogyan tovább?
Válaszokat előre is köszönöm, kioktatást nem kérek.
(Suli marad elméletileg ugyan az)
2018. aug. 21. 09:10
1/2 TappancsMancs válasza:
Kérdezd meg egy tanártól, de lehet, hogy mindegy melyikkel kezded és fontos, hogy ez érinteni szokott több más nyilvántartást is. Olyanokban gondolkodj ahonnan kapni szoktál vagy kaphatsz levelet. Mondjuk a mobil szolgáltatóhoz is jó bemenni. De autóval kapcsolatosan is és online rendeléses oldalaknál is be kell jelentkezni és javítani a lakcímadatokat és/vagy kézbesítési címet. Ha diák vagy most azt nem mondom, hogy rezsi dolgai, víz, gáz, villany és bank, de ha más városban tanulsz az is szóba jöhet.
2/2 A kérdező kommentje:
Anyuék intéznek mindent, úgy tudom megvan minden fontos dolog nagyjából, ami tudtam azt én is elintéztem.Egyedül csak a diákigazolvány maradt.
Köszönöm szépen a segítséget!
2018. aug. 22. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!