Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek magammal nem...

Mit tegyek magammal nem akarok ilyen maradni?

Figyelt kérdés
Sajna mar meg kaptam oszinte embereketol hogy eleset gyerek vagyok es sajna ez igaz 20 eves vagyok de nem akarok se dolgozni ami meg rosszabb soha nem volt meg barátnőm sem(volt olyan hogy beszelgetem lanyokal de nem sokaig tartott par napnál) van autom is de kocsival sem megy a nő fogas.(+van egy dolog ami miatt meg jobban nem szeretnek a kinti vilaghoz tarzozni..: a masodunka tesomba szerelmes vagyok es a lány is tudná viszonzni ezt ő mondta..) Jo szeretem a családom de valahogy nem akarok mar e-vilaghoz tartozni nem biztos hogy a halálra vagyom 1 dolog azert lehet lenne amit talan meg szeretnek is aza katonaság ott el tudnam magam kepzeli ugy hogy sose jovok vissza ahol elek. Meg untam ezt a kinti életet...mit tegyek? Költözek el? Külföldre

#Élet.ember.
2018. aug. 19. 23:02
 1/1 anonim válasza:
Eroltesd meg magad es menj el dolgozni..
2018. aug. 19. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!