Ti ilyen vagy hasonló táskát használnátok egyetemre?
Figyelt kérdés
Most kezdem az egyetemet és valami ilyesmi táskára gondoltam. Ebbe férnek füzetek, de amellé még tudok pakolni mindenféle más cuccot is pl.:fésű, testpermet, pénztárca, telefon stb. Szerintetek milyen? Jól néz ki? Szívesen hordanátok egyetemre, utcán?
2018. aug. 18. 22:14
1/3 anonim válasza:
Nem, ez nem zárt, nincs egy csomó rekesze és lefoglal egy kezet. Én mindig is hátitáskás voltam.
Ez persze téged nem kell, hogy befolyásoljon.
2/3 anonim válasza:
Nem, az ilyen vászontáskák nem annyira erősek. Én a kisebb bevásárlásokhoz használom csak. Inkább akkor már egy erősebb válltáska, vagy ahogy az előző mondta egy hátizsák.
3/3 anonim válasza:
Drágám, látszik, hogy gólya vagy. Harmad évben már nem is hordanak táskát, ha egyáltalán bejárnak! :D
Persze, hogy jó! Milyen szak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!