Mennyire más az emberek viselkedése, hozzáállása Pesten és vidéken?
Pesten tényleg mindenki rohan és bunkó nemtörődöm?
Én Szentgotthárdon lakom, életemben 2× voltam Pesten, az sem mostanában volt, de mindenki mondja, hogy a pesti élet elviselhetetlen és a pesti emberek nem fogadják be könnyen a vidékieket, vagy az ország túlsó végében lakó embereket, szóval nehéz a beilleszkedés.
Ez most olyan kérdés mint ha én azt kérdezném hogy "vidéken tényleg mindenki műveletlen és tájszólással beszél?".
Sőt, ha már nehéz beilleszkedésről van szó amikor vidéken kiderül hogy én budapesti vagyok, folyton olyan okosságok jönnek elő mint pl. "ha a vidéki nem sz@rik akkor büdöspesti nem eszik", és társai...
"Pesten tényleg mindenki rohan és bunkó nemtörődöm?"
Hat Budapest londonhoz képest egy lassú keringő szinte felüdülés végig menni az utcákon amikor eljutok oda.
De ez így van minden nagyvárosban, nem mindenki olyan nemtorodom csak nem látod még az ilyen embereket a nagy tömegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!