Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Összevesztem egy barátommal,...

Összevesztem egy barátommal, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy volt egy csúnya szerelmi háromszöge valakivel, most én eléggé nyitott vagyok és amikor ez a háromszög olyan szintre tért, hogy sértett, megmondtam a lánynak, hogy én mit látok, stb. Amint rájött, hogy átlátom az egészet, és hogy ez számára veszélyes, annak ellenére, hogy igazam volt ellentámadásba kezdett és elkezdett utálni, pedig szeretjük egymást, voltak nyugodt időszakok, viszont az utóbbi időben megint történt egy kis balhé, odaadtam neki valamit, amit eltűntetett, azt mondta az én felelősségem, hogy nem mentem be érte, mert ő letette valahova, ahol én biztos észrevettem volna, amikor hibáztattam nagyon csúnya dolgokat mondott rám letiltott és megmondta, hogy soha többet nem akar velem beszélni, úgy érzem a barátja is benne van a dologban, mert mióta járnak azon van, hogy megutáltasson a lánnyal. Érdekes a háromszög másik tagját elviseli, túl erős ellenfél. Szóval úgy néz ki könnyebb engem kizárni az életéből, mint felvállalni a rizikót, hogy tudok dolgokat. Múltkor beszéltem vele egy közös barátunk (akinek SEMMI BAJA VELEM) meglepetésbulijáról és megmondta, hogy szerinte ne akarjak ott lenni, mert ő pl már úgy néz rám mint egy idegenre. Nem értettem. Az elején amúgy jól ment a beszélgetés utána kattant be. Nem én kezdtem el. Közölte hogy nem ér rá, és hagyjam békén. Oké. Mostantól így lesz, ignore it. Amúgy elég ciki, hogy egy ember szeretetén is múlik (látszólag) hogy hol a helyem a csapatban, lehet, hogy pont ez a gyengeség vezetett ide, hogy ez megtörtént. Nem tudom mit csináljak. És miért csinálja ezt. Amikor meglát miért kér puszit, miért jópofizik, telefonon miért kedves, és facebookon, stb miért mond ilyeneket, nem értem.
2010. jún. 20. 18:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!