Miért akadnak ki apróságokon az emberek?
Számtalanszor észrevettem már, hogy az emberek a legkisebb dolgokért is azonnal felkapják a vizet.
Például a nagymamám egyszer azért akadt ki teljesen, mert a sütibe véletlenül egy kis citromlevet öntöttem a citromhéj helyett...emiatt akkora ribilliót csapott, mintha legalábbis a fél ország belehalt volna a dologba. Én meg néztem magam elé, hogy: "Úristen, ez csak egy kis citromlé..."
Ha valaki véletlenül rálép a másik lábára az utcán, a "sértett fél" egy óráig dohog magában, amiért ilyen hülyék élnek a világon. Ha az iskolai gyakorlaton elejtesz egy tányért, és az eltörik, úgy tesznek, mintha az egész iskolát felgyújtottad volna. Ha letépsz egy szál virágot, az kész szentségtörés...
Milliónyi olyan esettel találkozom nap, mint nap, amikor azt látom, hogy az emberek a bolhából is elefántot csinálnak. Lehet, hogy csak én vagyok túl közönyös vagy érdektelen, de miért idegesíti fel magát valaki ilyen apró dolgokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!