Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért akadnak ki apróságokon...

Miért akadnak ki apróságokon az emberek?

Figyelt kérdés

Számtalanszor észrevettem már, hogy az emberek a legkisebb dolgokért is azonnal felkapják a vizet.

Például a nagymamám egyszer azért akadt ki teljesen, mert a sütibe véletlenül egy kis citromlevet öntöttem a citromhéj helyett...emiatt akkora ribilliót csapott, mintha legalábbis a fél ország belehalt volna a dologba. Én meg néztem magam elé, hogy: "Úristen, ez csak egy kis citromlé..."

Ha valaki véletlenül rálép a másik lábára az utcán, a "sértett fél" egy óráig dohog magában, amiért ilyen hülyék élnek a világon. Ha az iskolai gyakorlaton elejtesz egy tányért, és az eltörik, úgy tesznek, mintha az egész iskolát felgyújtottad volna. Ha letépsz egy szál virágot, az kész szentségtörés...

Milliónyi olyan esettel találkozom nap, mint nap, amikor azt látom, hogy az emberek a bolhából is elefántot csinálnak. Lehet, hogy csak én vagyok túl közönyös vagy érdektelen, de miért idegesíti fel magát valaki ilyen apró dolgokon?

2010. jún. 20. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van.Ha az iskolában tányért vagy ablakot törsz az apróság,és te kérdezed hogy"Mi a f*szt ugat itt ez?"
2010. jún. 20. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ilyen, ezek szerint sorra kifogod az ilyeneket. Apám is minden hülyeségen ki tud akadni, órákig tartó cirkuszt rendez minden apróságon, szerencsére nem örököltem ezt. Rá kell hagyni, aki ilyen, azért csinálja, hogy felhívja magára a figyelmet, az ilyen emberek imádják, ha mindenki őket bámulja.
2010. jún. 20. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A virágleszakításért én mérges vagyok. Pusztít az ember épp eleget, rossz látni, hogy még azt a virágot is letépik, ami még ott díszeleghetne a természetben. Szerintem inkabb arról lehet szó, ing mindenkinek van valami ilyen háklija, amire ugrik, harap, és pont ezeket fogod ki. Meg úgy általában, az emberek frusztráltak, és gondolkodás nélkül vezetik le a feszültséget, ahol csak tudják.
2010. jún. 20. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapból mindenki feszült, és ha még térténik is valami, akármilyen kis dolog, a feszültség előtör belőlük.
2010. jún. 20. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ilyen emberekkel találkozni. Rossz körökben mozogsz, azt hiszem. Vagy van benned valami, ami alapból nagyon idegesíti őket, és még rá is teszel egy lapáttal :)
2010. jún. 20. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem én idegesítem őket, hanem azt látom, hogy máson felidegesítik magukat:D Rajtam kívül eső dolgokon is:P
2010. jún. 20. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!