Neked van OKOSTELEFON-od és FACEBOOK-od?
Van.
Okostelefonon van egy rakás olyan alkalmazás amik kisebb-nagyobb mértékben, de megkönnyítik a mindennapi teendőimet.
Facebook (bár inkább a messenger) pedig kényelmes és gyors kapcsolattartást jelent azon ismerőseimmel is, akikkel nem találkozom nap mint nap. Plusz munkahelyemnek is van ott egy belsős csoportja, és a munkámmal kapcsolatos hírekről így mindig gyorsan értesülök.
Igen, van okostelefonom, mert jól jön, hogy van rajta net, és út közben nem kell szerencsétlenkedni, meg bolyongatni, hanem lehet nézni menetrendet, térképeket stb. És az is jó, hogy nem SMS-ezni kell, hogy itt-vagy-ott tali, hanem facebook-on keresztül is tudunk egymásnak üzenni, ami ingyen van.
És igen, van facebook-om is, még anno akkor regisztráltam, amikor még menőnek számított, még akkor jött be Magyarországra. Azóta is van, de azon kívül, hogy benne vagyok számomra hasznos csoportokban, és ott meg tudod beszélni a dolgaimat sorstársakkal (pl. hasonló betegséggel küzdők csoportja), másra nemigen használom, mert már rég nem érdekel, hogy mit főzött a kolléganőm, akivel 10 évvel ezelőtt egy helyen dolgoztunk.
Igen van.
Okostelefon elsősorban a net miatt fontos. Munka miatt és a magánéletben is hasznos, ha mindig kéznél van.
Facebook-om van de nem használom.
Van (sajnos) okostelefonom, és Facebookom is. Okostelefonom azért, mert ha pl nem vagyok a laptopom közelébe, akkor is meg tudom hallgatni a kedvenc zenémet youtubeon, vagy tudok pl híreket olvasni, esetleg valamilyen unaloműző játékkal elütni az időt, vagy pl Messengeren beszélgetni. Kb.. 6 éve van okostelefonom, akkor még a gagyibb fajtákból, most egy középkategóriás Huawei készülékem van, teljesen elég szerintem, én feleslegesnek érzek +100.000 ezer forintot kidobni egy mobiltelefonra.
Facebookom is van, az 2012 óta. Beregisztráltam, mert akkoriban egyre több embernek, osztálytársaimnak is volt Facebookja, aztán nem akartam kiamaradni a sorból, ígyis elég sokat basztattak régebben is amiat hogy különc vagyok. Alapvetően nem tartanám rossz ötleteknek, követek rajta pár híroldalt, viccoldalt, olyan embereket akik érdekelnek, aztán ezeket a posztokat szoktam olvasgatni, vagy néha megosztok egy-két dolgot. Nincs sok ismerősöm rajta, kb 30, de pont elég.
19/F.
Van mindkettő. Facebookom előbb volt, mint okostelefonom.
A Facebookot elsősorban a messenger miatt használom, illetve pár engem érdeklő csoportban vagyok benne. A kétszázadik ismerősöm cuki macskás/ezt főztem ma stb.fotóira nem igazán vagyok kíváncsi.
A telefon a net miatt kell főleg, nagyon kényelmes, hogy meg tudok nézni pl.egy útvonalat, menetrendet, akármit azonnal. Sokat olvasok is rajta (e-könyvek). Illetve van pár alkalmazás, amit használok.
Van okostelóm , androidos.
Miért?
Akkor lett elegem a sima telókból,mikor már lehetett kapni 45 körül okostelót Zte blade-volt az első.
Végre nem kellett a névjegyekkel buherálni. Látom a leveleim, rendsenen appokon keresztül stb.
A gps a másik. Google mapban nem kell frissíteni a térképet, és gyalogosan is használhatom.
Ehhez képest egy mindenféle extrás normál telefon jóval el volt maradva.
Facebook meg nem azért hogy posztoljak, inkább hogy feliratkozzak érdekes oldalakra és tartsam kapcsolatot pár emberrel.
Inkább az lenne érdekes, hogy kinek nincs.
Egyetemistaként ezek elengedhetetlenek voltak a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!