Milyen összeállítás ez évzáróra? Nem fogok vele szégyenkezni?
Figyelt kérdés
nem találtam egy normális inget magamra, és mivel (a hagyományos fekete-fehér sajnos már szinte ciki közösségben) arra gondoltam hogy holnap évzárón egy fekete nadrágban (nem az ünneplős, ilyen farmerszerű egyszerű fekete nadrág) és egy fekete kockás ingben jelenek meg. én nem hordok ingeket egyáltalán ezt is apától kértem kölcsön ez egy olyan ing hogy alapjában fekete és így négyzetrács alakban vannak benne a fehér csíkok. ez az összeállítás szerintetek milyen? az ing egy kicsit bővebb, talán nem feltűnően, de talán még mindig jobb mintha kicsi lenne. egyszerűen nem találtam mást ami jobb lett volna,mégsem mehetek el egy pólóban évzáróra... 19/f2010. jún. 18. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!