Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt Dorogi, vagy...

Vannak itt Dorogi, vagy Esztergomiak?

Figyelt kérdés
Hien arra az élet? Közlekedés, az emberek, morál ilyenekre lennék kiváncsi. Illetve hogy drágák-e arrafelé a házak. köszönök minden vállaszt üdv
2010. jún. 17. 17:01
 1/6 A kérdező kommentje:
mien*
2010. jún. 17. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem esztergomi és nem is dorogi vagyok ,de azon a környéken lakom és nekem nagyon tetszik. Közel van minden, Budapestre is fel lehet érni akár 1 óra alatt.
2010. jún. 17. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Vannak itt Dorogi, vagy Esztergomiak?

Hien arra az élet? Közlekedés, az emberek, morál ilyenekre lennék kiváncsi. Illetve hogy drágák-e arrafelé a házak. köszönök minden vállaszt üdv

Vannak itt dorogiak és/vagy esztergomiak?

Milyen arrafelé az élet? A közlekedésre, az emberekre és a morálra, stb-re lennék kíváncsi. Illetve, hogy drágák-e a házak arrafelé? Köszönök minden választ. Üdv.: X

2010. jún. 17. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:

esztergomban születtem.

Van ott egy máshol nem található nemtudommilyen, de másnak nagyon irritáló stílus. Nem mindenkinél,mert sok az idegen.De aki messziről jön az nem tud mit kezdeni ezzel.

Amúgy jó hely lenne, ha a suzukinak engedték volna korszerűsíteni a vasutat és fél ó alatt benn lehetnék pesten.

2010. jún. 17. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Dorogon születtem, ott jártam iskolába. Már régen élek Pesten, de Dorog mindig a szivem csücske lesz. Jó indulatú emberek, segitőkészek. A közlekedés jó, v.Autóval a hétköznapok elég kiszámithatatlanok a 10.sz út miatt. Ha egyszer ez megoldódik, jó lesz onnan bejárni Pestre.Több iskola,óvoda, rengeteg üzlet, multik stb.Van egy hatalmas,mély,tiszta tó, ebben tanultam meg úszni.Ha valamit nem találsz meg Dorogon, össze van épülve Esztergommal- ott szintén minden van, ami egy városban szükséges.Ha nyugdijas leszek, visszamegyek.Az árakat nem tudom,majd ha aktuális lesz, megkérdezem ezen az oldalon.
2010. jún. 17. 18:28
 6/6 anonim válasza:
Fiatalok számára, ha van pénzed akkor jó, ha szegény vagy akkor kevésbé. Igazából túl sok szórakozási lehetőség nincs. Közlekedés?? Júliustól nincs helyijárat, eddig volt ami igen előnyös volt. Emberek sznobok. Esztergomban drágák a házak szerintem Kb. 20-50 millió között vannak. Persze akad egy két 10-15 milliós is, csak ki kell fogni. Én itt lakom és nem szeretem :)
2011. máj. 30. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!