Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért tetováltatják magukat...

Miért tetováltatják magukat az emberek, azt hiszik ettől menők?

Figyelt kérdés

2018. jún. 18. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Bár nekem még nincsen, de fél éve szemezek egy mintával. Nem a menőség miatt szeretném, egyszerűen csak egy olyan személyes mondanivalója van számomra, amit fontosabbnak tartok mindennél és ha esetleg megfeledkeznék erről, ott lenne a kezemen amiről eszembe jut ki is vagyok valójában, milyen is akarok lenni.
2018. jún. 18. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azt hiszik, hogy menők. A fiatal korosztály. 18 éves vagyok. Egy tetoválás van a bal csuklómon, 16 évesen csináltattam. Életem legszebb napja, egy koncert logója és a dátum van rajta. Azóta nem bántam meg pedig 2 éve rajtam van. Sose éreztem magam menőnek tőle, csak büszke vagyok arra, hogy 18 évesen van már életem legszebb napja. És nekem rengeteg emlékem van ehhez a tetováláshoz. Persze szerelemhez, családomhoz vagy bármi máshoz fűződő dolgot sose rakatnék magamra!
2018. jún. 18. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Leírom kulcsszavakban: divat, trend, csordaszellem, felelőtlenség, majomszokás, fantáziátlanság.
2018. jún. 18. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy tetováltság alapján minden embert egy kalap alá lehet venni?

Igen, biztos van aki azt hiszi, hogy menő. Valakinek meg önkifejezés. Esetleg divat. Vagy egyszerűen tetszik neki. Másnak emlék. Megint másnak egy csoporthoz tartozás jele. Vagy akár hagyomány.

Elég sok eltérő indokkal készülhet tetoválás.

2018. jún. 18. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Arról, hogy ki mit hisz, arról nincs mit lamentálni.

Ha jön veled egy tetovált ember, nagyon ritka, hogy tudod, mi a tetkó apropója.

A lagtöbbnek olyan minta van varrva, ami a közösségnek nem mond semmit, etért kitalálni sem lehet, miért van, mit akar vele az illető kifejezni.

.

Egészen más a helyzet, ha egy adott csoporthoz (banda, rajongói csoport stb) tartozást akar megmutatni, ekkor nem csak az illető számára értelmezett.

.

Van aztán az a réteg, akiktől szinte elvárt a tetováltság. Gondolok itt a zenészekre.

2018. jún. 18. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Es attol hogy naponta megkerdezitek jobban telik a napotok?

Miert horhanak az emberek ekszereket, miert isznak, cigiznek, hordanak ferfikent rozsaszinu polot, miert menoznek szakadt 20 eves BMW-kell, szelfiznek a furdoben, stb... Mit faj neked hogy mas tetovalt?

2018. jún. 19. 07:18
 7/9 TappancsMancs ***** válasza:
A pólót bármikor leveheti.
2018. jún. 19. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
De a kerdes az hogy miert veszi fel?
2018. jún. 19. 21:27
 9/9 anonim válasza:
Te mitől érzed magad menőnek? A gyk-tól?
2018. jún. 20. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!