Miről szól ez a román videó? Magyargyűlölet?
Nővérem pasija osztotta meg, aki vér szerint székely, de elrománosodott és tagadja. Nyíltan gyűlöli a magyarokat, sőt, cigánynak tart minket. (Ami mondjuk már tényleg nevetséges)
A kommentekben megtalálható a bozgori ungaria, meg a pula szavak, szóval nyilván nem istenítenek minket de akkor miről beszélnek?
Ez valami szar vicc kategóriába tartozó videó.Az öregember teszi a nagy románt,Erdély mindig is az övék volt stb,ilyeneket mond,mire a fiatal megszólal,hogy ő magyar.Ekkor megijed,hogy miket is mondott(Microsoft-kikapcsoló hang),mire kijavítja magát,Erdély mindig is magyar föld volt.A nő (aki szintén nagy román) ezért kiküldi őt az osztályból,erre az ember visszaszól a magyarokra valami csúnyát(nem tudtam kivenni) és elkezd szaladni.
Elég gyenge.
#1 Köszi. Hát nem tudom, hogy egy elrománosodott székely miért osztogat meg ilyeneket röhögőfejjel :/
Gondolom most provokál, mert legutóbb egy magyar oldal bejegyzése alatt kezdett balhézni és szétszedték a magyarok kommentjei. Most biztosan jobban érzi magát...
A szüleivel nem nagyon tartja a kontaktot, és a nagyszülei nevelték fel. Az édesanyjának vannak más gyerekei más apától. Azok magyarul egy szót sem tudnak. Feltehetőleg csak a székely nagyapja miatt tud magyarul. De egyébként érdekes, mert a mamája hiába román cigány, mégis magyarul beszélnek otthon egymás között.
Egyébként ha azt mondjuk rá hogy magyar, akkor felháborodik, hogy őt ne cigányozzuk, ő román. (?)
A magyar állampolgárságot azért nem veszi fel, mert ő nem lesz hazaáruló...
Meg mindig mondogatja, hogy erdély nem lesz sose Magyarországé, mi úgyis csak betelepítenénk cigányokkal, mert Magyarország 40%-a eleve cigány, és ez tény.
Székelyföld közepében nevelkedett fel, én nem tudom hol lett ennyire magyarellenes és románimádó...
Itthon is mindig provokál. Még a román hiradót is direkt bömbölteti, mert tudja hogy zavar minket 😕
Nővérem sose volt jó a párválasztásban.
Szorongás gyötri, szeretne megfelelni valami elvárásnak, de azok sohasem fogják befogadni, hiszen megérzik, hogy nem közéjük való.
Színészkedj! Fogadd el, hogy ő román, és kérj tőle tanácsot, segítséget valamiben, és a legjobb barátod lesz.
Ezt persze csak mint kívülálló mondom, nem biztos, hogy beválik, nem tudni, hova vezet.
Ha mindig egyenrangúként beszélsz vele, egy idő múlva ő is úgy fog beszélni hozzád - ez viszont tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!