Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nos... Ismét bizonyított a Fidesz mutyi arról, hogy mennyire van jelen a rasszizmus és a szegregáció. 21 században és 2018-ban akkor ez most hogy van?
Június 1-jén szerveztek Budapesten egy tüntetést, hogy minden ok nélkül akarják a cigányokat elkülöníteni NEM roma társaiktól. Itt a videó: [link]
Kinek mi a véleménye, mit akar a kormány elérni ezzel? Nem elég hogy elég bajban van az ország, de még rátesz ez a gazember egy lapáttal.
2018. jún. 4. 01:07
1/5 anonim válasza:
Teljesen egyetertek, pedig veletlenul sem vagyok fidesz rajongo. 2000 eve nem tudnak beilleszkedni, ha esetleg volna koztuk par embernek nevezheto, hat igy jart. Belefer az a 0.02% a vesztesegbe.
2/5 anonim válasza:
Egyetértenék, de mi a köze ehhez a Fidesznek? Csak nem képzeli valaki,hogy ilyet megtesz bármelyik kormány is. Teljesen nonszensz, ez a tüntetés pedig lázítás a Fidesz ellen. - Vannak nagyon rendes, tehetséges cigányok is, ezért szeretem nézni pl. a Virtuózokat, ezt a tehetségkutató adást a Duna TV-n.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mit akarsz elérni, de ma Magyarországon e kérdésről nem lehetséges értelmesen és előremutatóan beszélni. A megoldás pedig távolabb van, mint a Szíriusz. Ezért nem is folytatom. Nem az az a hely.
4/5 anonim válasza:
Mi beszélhetünk talán előremutatóan, de süket fülekre talál az érintett csoportban. Ők csak a mi nyakunkon élősködnek, szülik a rengeteg gyereket, hogy velük tartassák el magukat, a gyerektartási segélyekből. Mennyivel könnyebb lenne az ország sorsa, ha Mária Terézia nem telepíttette volna be őket ide, vagy vitette volna valahova máshova...
5/5 anonim válasza:
Se tanulás, se szakma, se semmi, amivel rendelkeznének, helyette lopnak, mert ugye, az a könnyebb. Nem is értem, miféle népcsoport ez, hogy jól érzik magukat a szemétben, koszban, ahogy a házaik környéke kinéz, á, nem is folytatom. De az önkormányzatok is tehetnének azért, hogy rendet tartassanak a házuk körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!