Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Segítségre lenne szükségem! (? )

Segítségre lenne szükségem! (? )

Figyelt kérdés

Holnap lesz az érettségi bankettem, és nekem kellene összehoznom a köszönőbeszédet az elnöknek és a tanároknak, csakhogy én még sohasem hallottam ilyet, és nem tudom hogyan kellene megírni... Légyszi segítsetek, egy kis humor is lehet benne, csak n legyen túl sok:)

Előre is NAGYON KÖSZÖNÖM a válaszokat!:)

2010. jún. 15. 21:03
 1/2 anonim válasza:
Holnapra? Hajrá... :D Keress valami idézetet, ami az iskolával kapcsolatos, a "kirepülésről" szól, elég megható, de nem giccses, meg tedd hozzá, hogy ezzel az idézettel szeretném megköszönni tanáraink sok éves szenvedését, és az érettségi elnök munkáját. Vagy keltsd fel anyudat, hogy segítsen. Ne legyen se túl hosszú, se túl rövid.
2010. jún. 15. 22:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. jún. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!