Ha 1.36vagyok egy tan tárgyból és kapok egy hármast hanyas leszek? A tanár aztmondta 1.51től át enged
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 20:48
2/8 anonim válasza:
# 1
Valaki nem figyelt matek órán. xD
3/8 anonim válasza:
(Amit írtál, az akkor lenne érvényes, ha a kérdezőnek EGYETLEN jegye lenne abból a tantárgyból egész évben, ami történetes nem egyes, nem kettes, hanem 1,36-os.)
4/8 anonim válasza:
Kérdező, amit tudni szeretnél, ahhoz tudni kéne, hogy összesen hány jegy alapján van ez az átlagod.
5/8 A kérdező kommentje:
11jegyem. Van most számoltam
2018. máj. 31. 22:16
6/8 anonim válasza:
11 x 1.36 = 14,96
Ha kapnál egyetlen hármast, akkor
14,96 + 3 = 17,96
Akkor már 12 jegyed lenne, vagyis az átlagod kiszámítása:
17,96 : 12 = 1,49666
Ahhoz, hogy elérd az 1,51-es átlagot egyetlen újabb jegy megszerzésével még az év vége előtt, legalább egy négyes kell.
Hármassal meg csak úgy lehetséges, ha nem csak 1, hanem minimum 2 hármast kapsz.
7/8 anonim válasza:
Gratulálok annak, aki lepontozta, amit a # 4-ben írtam.
(Önmagában a lepontozás nem érdekel, csak vicces, hogy ennyi matek tehetség van itt az oldalon.)
Azért érdekelne, hogy aki szerint nem kell a válaszhoz
tudni, hogy hány jegyből jön össze ez az átlag, akkor még miért nem válaszoltak a kérdésre, ha már minden szükséges infó adott a számításhoz. xD
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 1.90voltam le mentem egy 1esel 1.75 re de átengedet pedig tanultam a dogára
2018. júl. 6. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!