Mi a neve ennek a szigetnek? Www.Google.hu/maps/@47.4022675,19.1017801,14z
nem adja át normálisan a linket.
ez a GPS koordináta:
47.407847, 19.104275
a sziget egyik pontja.
Én az egészből csak annyit látok, hogy Franciaország Rhône-Alpes megyéjében van, Villefranche sur Saône és Alix között.
Laktam ott egy ideig, de semmilyen jelentősebb szigetre nem emlékszem.
Hacsak nem egy kis földdarab a Saône folyóban, de ilyen több is van.
Az lehet, de a megadott térképen Villefranche, Gleizé, Limas és Combe van, én pedig ott laktam néhány évig.
Kb. 35-40 km.-re van Lyontól, ahol az egyetemet végeztem.
A másik számítást nem néztem meg, én csak azt tudom leírni, amit látok és jól ismerek.
Ha link szétesett azért mutat folyton arra a szerencsétlen országra.
amúgy meg a koordináta egy Csepel sziget melletti kis szigetre mutat.
Ha ez a Csepel sziget része, akkor oké, de azt hittem van külön neve hisz minden irányból víz veszi körbe, földrajzilag önálló sziget.
5-ik és 7-ik válaszolónak:
Te betegesen egoista vagy! Ki a fenét érdekel, hogy hol laktál, meg ez a kamu egyetemi story?? Tanulj meg GPS-t olvasni.
A kérdezőnek pedig:
Amit beraktál koordinátát, az valójában a Csepel szigetre mutat. De ha te a mellette lévő kis szigetet akarod kérdezni, akkor szerintem az ott található egyik buszmegálló elnevezése alapján: Molnár-sziget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!