Sünike2001 kérdése:
Van olyan póker oldalt ahol nem kérnek személyes iratokat pénz kivételkor?
Figyelt kérdés
Van olyan póker oldalt ahol nem kérnek személyes iratokat pénz kivételkor?2018. ápr. 10. 18:48
2/6 anonim válasza:
Hogyne!
Kiküldik neked futárral a Keletibe, és ott a kezedbe nyomja!
3/6 anonim válasza:
Van, de a nyereményedet majd én veszem ki, bocsi. Elvégre nem kell mjd igazolnom, hogy én te vagyok ;)
4/6 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem értitek vagy csak torlkodni jöttetek? attol meg regisztráció van! Nem tudja kivenni bárki a pénzt. Mert ahol egyszer megkell adni a személyigazolványt meg papirokat ott is akkor ugyan ez ál fent! nekem az a lényeg hogy van e olyan oldal ahol nem kérik el a személyit meg ilyen papirokat!
2018. ápr. 11. 17:16
5/6 anonim válasza:
Nyilvan mindenhol kerni fogjak, penzt anonim modon a budos eletben nem fogsz ezekbol az oldalakbol kivenni. Tudod, ilyen penzmosas elleni torvenyek, ilyesmik. Es nyilvan azt is pontosan tudod, hogy 18 eves kor alatt nem is regisztralhatsz.
6/6 anonim válasza:
Értjük mi a kérdésed, csak annyira naiv butaság, már bocsánat...
Ha pénzügyeket akarsz intézni a neten, ahhoz természetesen mindig szükség lesz a személyes adataidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!