A Vad Fruttik "Ébren" című száma miről szól?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 19:15
1/3 anonim válasza:
Írják a szöveg alatt is a hozzászólasokban, hogy társadalomkritika. Senki nem tesz semmit csak tűr, látszat van, hogy minden a legnagyobb rendben, senkit nem zavar eléggé őt meg igen, mert ő énekel is róla egy ilyen dalt.
2/3 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp arra lennék kíváncsi, hogy politikát tartalmaz-e?
2018. ápr. 9. 22:41
3/3 anonim válasza:
Amennyiben a társadalom tartalmaz politikát. :) Van benne mindenféle kritika, hogy a rendszer is hibás meg az emberek is, de én nem vettem benne észre semmi olyat ami egy konkrét párta vagy politikai személyre vonatkozna. Most az ilyenek, hogy "kussolnod muszáj" ráhúzható bölcsitől a munkahelyig bárki helyzetére. A többi rész is ilyen... nem tudom mire gondolsz pontosan, de nekem minden soráról eszembe jut 3 másik dal más-más korból és előadótól, szóval elég általános téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!