Milyen ország ez, emberek?
Minden jól alakult.
Ha csak egyetlen ellenzéki párt megértette volna, hogy nem akarunk migránsokat, akkor tarolt volna.
Az is jó, hogy van ellenzék, mert felhívják a figyelmünket, ha valaki tömi a zsebét és a vádaskodás akár alaptalan, akár nem, kissé visszafogja az ilyen ténykedést, de azt mindenki tudja, aki hatalmon van, az nem tesz másképpen.
Mindig is így volt és mindig is így lesz.
A Gyurcsány vajon honnan szedte a millióit? A Botka a Rolex gyűjteményét?
Nem szép dolog ez, sőt, de nekem mindegy, hogy ki gazdagodik.
Nem ez volt a döntő, hanem a biztonság.
9., 10. Nem vagyok "libbant", ha arról van szó. Sőt, fiatal korom ellenére jóval régebb óta jobboldali vagyok, mielőtt a mostani fiatal fideszes réteg kialakult volna (25 vagyok). Még 2010-ben a Jobbiknak szurkoltam, mielőtt szavazhattam volna. Azóta se változott a világnézetem, a mostani Jobbiktől messze jobbra állok.
És hiányolom az emberekből, hogy igényük legyen egy jobb életre. Tűrik, hogy szétlopják őket, hogy maradjanak ebben a félnyomorban, amiben élnek, mert ez az, elég csak pl. Csehországba kimenni... És a lopás eltűrésének erkölcsi terhéről nem is beszéltem. Akkor is igényelni kellene a változást, ha az ellenzékkel nem is jönne el egykettőre a Kánaán.
Kár, hogy nem álltak ki a bevándorlás ellen és minden parlamenti akcióban az ellenzékkel fújtak egy követ.
Ez a néppártosodás is téves volt, mert így olyan se hús, se hal párt lettek.
A korrupcióról leírtam a véleményem, a jobb jövő rám, illetve ránk férne, de egy politikus ígéretei, hm, finoman szólva nem vehetők készpénznek.
Ha nem történtek volna meg ezek, akkor valszeg én is rájuk szavaztam volna, de kérdésessé tették a migrációhoz való hozzáállásukat.
Maradt a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!