Hol vagy hogyan lehet aliexpersszen nyomon követni a csomagomat?
Figyelt kérdés
Rendeltem 4 csomagot 2 már meg kaptam hetekkel ezelött ès kiváncsi lennèk holvan a másik 2 most. új vagyok ebben az aliexpesses dologban mèg. Köszönöm a segitsèget eloreis!2018. ápr. 6. 19:57
1/2 anonim válasza:
Nem minden rendelést lehet nyomon követni, főleg ingynes szállításnál (ha lehet, akkor a szállító általában ki szokta emelni). Ha a rendeléseid között az adott terméknél nincs ott a csomag állapota, akkor nincs nyomkövetés (bár én ilyennel még nem találkoztam, csak részletes és kevésbé részletes nyokövetéssel ami mutatja hogy pl az oszágban van-e már). A rendelés leadásakor ha kaptál e-mailben tracking number-t, akkor egyéb csomagkövetési oldalakon is ellenőrizheted az alapján.
Legvalószínűbb egyébként hogy a hazai rendszer miatt várakozik, a novemberben rendelt csomagom december első hetére az országban volt, februárban került a postaládába (természetesen a magyar posta csodálatos működésének jóvoltából).
2/2 anonim válasza:
Ha rámész a rendeléseidre ("my orders" fülecske), akkor minden rendelés mellett ott lesz, hogy "track order". Ha rákattintasz, kis ikonokkal jelzi, hogy hol van a csomagod. Nem minden rendelésnél jelzi pontosan, nekem most két rendelésnél is volt, hogy azt írta, hogy még nincs is az országban, de a postás már hozta a csomagot. A kisebb értékű rendeléseknél szokott lenni ilyen pontatlanság, az egyiknél írták is, hogy csak úgy tudják fenntartani az alacsony árat, ha nem biztosítanak lehetőséget a nyomon követésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!